#1 van de Boekendief.nl smut top 50: Kingdom of the Wicked

€8,54
Prijs gecheckt op 23 februari 2024 18:41
Amazon.nl
€8,99
Bol.com

In deze bespreking van Kingdom of the Wicked komen drie delen aan bod, omdat ik zelf vind dat je in deze pikante serie niet één deel kan uitzoeken om de andere boeken dan onbesproken te laten. Ieder boek is op zichzelf absoluut smut-waardig, daarom komen ze gewoon lekker alle drie voorbij! Als je het eerste deel eenmaal hebt gelezen, wil je ook niet anders dan meer. De vertaling van het derde deel laat nog even op zich wachten maar het tweede deel is als limited edition verkrijgbaar!

Over de auteur: Kerri Maniscalco

Kerri Maniscalco is auteur van de Kingdom of the Wicked serie en van de Jack the Ripper serie. Ze schrijft voornamelijk YA en NA boeken.

Maniscalco is opgegroeid in New York en ze heeft communicatie gestudeerd voordat ze schrijfster is geworden. In haar jeugd heeft lezen altijd een belangrijke rol gespeeld: haar oma (die ernstig ziek was) was een fervent lezer en haar ouders namen haar regelmatig mee naar bibliotheken en boekwinkels. Maniscalco zegt haar fantasie te danken te hebben aan haar oma.

Wanneer Kerri Maniscalco niet aan het schrijven is, is ze te vinden in de keuken. Ze heeft een chronische vorm van de ziekte van Lyme, waarbij een goed en gezond dieet belangrijk is. Vandaar haar interesse!

The Kingdom of the Wicked is echt een absolute hype geworden, en ik begrijp wel waarom.

#1 Kingdom of the Wicked / De prins van toorn

In Kingdom of the Wicked lees je over Emilia en haar tweelingzus Vittoria: streghe – heksen die onder de gewone mensen leven. Op die manier hopen ze achtervolging en executie te voorkomen. Wanneer Vittoria plots een familiediner mist, ontdekt Emilia haar geschonden lichaam. Verscheurd van verdriet zweert Emilia de moordenaar van haar zus te vinden en wraak te nemen. Dan ontmoet Emilia Toorn (Wrath), een van de zeven prinsen van Zonden uit de hel. Emilia kent het gevaar: deze prinsen zijn de heersers van de onderwereld en met hen moet je niet sollen. Toorn beweert echter aan Emilia’s kant te staan en ook op zoek te zijn naar de moordenaar van Vittoria. Als Emilia zijn hulp besluit te accepteren, leidt dat al gauw tot meer dan ze van te voren had bedacht…Dit boek is het eerste deel van een trilogie.

€14,99
€19,15
4 nieuw vanaf €14,99
2 tweedehands vanaf €8,15
Prijs gecheckt op 23 februari 2024 18:41
Amazon.nl
€22,99
2 nieuw vanaf €22,99
4 tweedehands vanaf €16,45
Prijs gecheckt op 23 februari 2024 18:41
Amazon.nl

#2 Kingdom of the Cursed / De prins van trots

Kingdom of the Cursed is deel 2 in de Kingdom of the Wicked/ ‘prins van toorn‘ trilogie. Nadat Emilia haar ziel heeft verkocht om Koningin van The Wicked te worden, reist ze met haar prins af naar de zeven kringen van de hel. Haar voornemen is nog even sterk: wraak nemen op de moordenaar van haar tweelingzus. Zelfs als dit betekent dat ze een van de broers van Toorn moet trouwen. Kan zij hem echt vertrouwen of bewaart hij geheimen voor haar? In een speurtocht naar een reeks magische objecten die haar dichterbij de oplossing van het mysterie gaan brengen, wordt ze keer op keer getest. Hoe sterk is haar drang naar wraak?

#3 Kingdom of the Feared / Nog niet vertaald

Kingdom of the Feared is het derde deel in de Kingdom of the Wicked-serie. Emilia wil niets liever dan haar prins claimen. Niet alleen zijn lichaam, maar zijn ziel en zijn hart. Kan deze prins der demonen aan deze verwachtingen voldoen?

Wanneer een hooggeplaatst lid van de huishouding van prins Greed wordt vermoord en hij Vittoria, de tweelingzus van Emilia, aanwijst als moordenaar, moet Emilia opnieuw op onderzoek uit. Dit keer om de onschuld van haar zus te bewijzen. Samen met Toorn, spelen ze een spel vol verleiding, misleiding en gevaar. Niets is wat het lijkt…

Kingdom of the wicked

Pikante quotes

“Show me why they call you the Wicked.”

“Lazier?” Lust supplied. “He is, trust me. All he does is lounge about with his books. His House is one giant, messy library. Not an orgy or sinful tableau to be found in the whole of his circle. I can’t tell you the last time he engaged in debauchery. I bet he hasn’t even stroked his own cock in a decade. Fucking insulting to demons everywhere.” – Kingdom of the Feared

“Some of us have yet to indulge in our baser desires. Murder, unfortunately, seems to be an aphrodisiac only for House Wrath. Surprising to none, actually.” – Kingdom of the Feared

“Love is the most powerful magic. Above all else, remember that. It will always guide you where you need to go.” – Kingdom of the Wicked

Informatie en beoordeling

Kingdom of the Wicked

Titel: Kingdom of the Wicked

Genre: Fantasy, NA

Auteur: Kerri Maniscalco

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Boekerij

Logo uitgever:

  • Een goed verhaal waar de romantiek vanaf spat.
5

Review

Als ik smut beoordeel, vraag ik mezelf altijd af: wat dient wat? Is het verhaal er als excuus om pikante scènes te kunnen faciliteren of is er een verhaal dat vraagt om pikante scènes? In de boeken van Kingdom of the Wicked is het laatste aan de hand: er is een heerlijk duister verhaal, er zijn overtuigende personages, een goed uitgedacht plot en een absoluut knetterende spanning tussen de hoofdpersonen. Die spanning moet natuurlijk een keer (of nog een paar keer vaker) tot ontploffing komen en dat is hier ook zeker aan de hand. Het past echt in het verhaal, het is een logische stap voor de personages dus het klopt. Volgens die standaard dus: 5 sterren!

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.