24 uur – Razendsnel en razend spannend!

24 uur

🙋 Op zoek naar een e-reader? Bekijk onze favoriet direct hier in de winkel!

€5,00
Libris.nl
€9,95
Bol.com

Claire (16 jaar) werkt als flitsbezorger. Op een doodgewone, maar koude winteravond brengt ze haar laatste bestelling van die dag weg, wanneer ze wordt opgewacht door twee gewapende jongens. Hun hobby: het opjagen van mensen. Claire is hun nieuwste prooi. Ze pakken haar alles af: telefoon, jas, schoenen. Op blote voeten moet ze 24 uur lang uit hun handen zien te blijven. Wanneer haar dat lukt, ontvangt ze 10.000 euro. Zo niet? Dan schieten ze haar dood.

Wanneer Claire er achter komt dat de jongens een vals spel spelen, weet ze dat ze alleen kan winnen door zelf ook de regels te buigen…

24 uur in de winkel bekijken

€5,00
Libris.nl
€9,95
Bol.com
€9,95
Bookspot.nl

Over de auteur

Marcel van Driel, schrijver van jeugdboekenserie Superhelden.nl, heeft al meer dan 55 boeken op zijn naam staan. Hij staat vooral bekend om de nagelbijtende spanning die hij kan aanbrengen in zijn verhalen. Marcel is te boeken voor lezingen via de Schrijverscentrale.nl.

Voor de twijfelende lezer

“Voor de twijfelende lezer” is een categorie speciaal voor mensen die graag willen lezen, maar niet zeker weten welk boek ze moeten kiezen. Dit zijn boeken die geschikt zijn voor mensen die na een lange periode weer willen beginnen met lezen of voor degenen die willen beginnen met lezen, maar niet weten waar ze moeten starten.

Deze categorie is met name voor jongeren ook erg interessant en daar spelen veel uitgeverijen op in. Er zijn de laatste tijd veel verschillende series met pakkende en korte thrillers uitgebracht die ervoor zullen zorgen dat je helemaal verkocht raakt aan het boek en het zeker weten uit wil lezen!

Bekijk ook: Het Penthouse, Smiley, 24 uur.

Informatie en beoordeling

Titel: 24 uur

Genre: Thriller, voor de twijfelende lezer

Auteur: Marcel van Driel

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Kluitman

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 15 March 2023

ISBN: 9789020609738

Aantal pagina's : 112

  • Razendsnel en razend spannend!
4.5

Review

In een hoog tempo bouwt Marcel van Driel de spanning in dit boek dusdanig op, dat er nog maar één uitweg is: doorlezen. Het is simpelweg onmogelijk om dit boek eerder weg te leggen. Wat een goed gevonden plot, een overzichtelijk aantal personages, niet te ingewikkeld, maar aan spanning absoluut geen gebrek. Heerlijk om te lezen.

Pluspunten

  • Razend spannend
  • Hoog tempo
  • Overzichtelijk verhaal

Minpunten

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.

Plaats een reactie