#47 Boekendief.nl smut top 50 – Ravenhood 1:  Flock

Ravenhood - Flock recensie

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Eerder schreef ik al een review over Priest van Sierra Simone, een boek dat in onze Boekendief.nl smut top 50 staat. Een genre waar ik normaal niet echt boeken in lees. Toch heb ik wederom een uitzondering gemaakt en ben ik begonnen aan Ravenhood 1 – Flock (Vlucht) van Kate Stewart.

Leuk om te weten: Dit boek is het eerste deel in van de Ravenhood trilogie

Samenvatting Ravenhood 1 – Flock (Vlucht)

De negentienjarige Cecilia gaat voor een jaar naar Triple Falls om bij haar vervreemde vader, Roman, te wonen. Ze doet dit om haar moeder financieel te helpen, in ruil voor aandelen in zijn fabriek en een som geld. Cecilia is niet blij om terug te keren naar de plek waar ze zo’n traumatische ervaring heeft gehad, maar ze is vastbesloten om het beste van haar tijd te maken.

In de fabriek ontmoet ze Sean, een charismatische jongen die haar helpt om zich te integreren in de kleine gemeenschap. Ze raakt bevriend met Sean en zijn vriendenkring, die allemaal een tatoeage van een raaf hebben. Cecilia, die altijd een muurbloempje was, begint zich meer open te stellen en nieuwe ervaringen op te doen.

Ravenhood Flock review

Ze wordt aangetrokken tot Sean, maar er is ook een onmiskenbare chemie tussen haar en Dominic, Seans mysterieuze vriend. De Ravenhood clan, waartoe Sean en Dominic behoren, houdt zich afzijdig van de rest van de stad en er gaan geruchten over hun illegale activiteiten.

Cecilia wordt gewaarschuwd om uit de buurt van de Ravenhood clan te blijven, maar ze is nieuwsgierig en haar verlangen naar avontuur is groot. Ze begeeft zich in een grijs gebied, waar sensatie en gevaar hand in hand gaan.

In de winkel bekijken

Over de auteur

Kate Stewart is geboren in Texas en woont nu in North Carolina met haar man Nick. Ze is een bekende auteur en haar boeken staan vaak in de USA Today bestsellerlijst. Haar verhalen gaan over liefde en zijn vaak zowel grappig als spannend. Ze schrijft over mensen die echt lijken en verhalen die je niet weg kunt leggen. Haar bekendste boeken zijn de Ravenhood trilogie. Hierin gaat het over Tobias King en Wren Evans. Deze boeken zijn wereldwijd geliefd. Kate heeft ook andere mooie boeken geschreven, zoals de Bittersweet Symphony duet. Liefde is altijd belangrijk in haar werk. Ze schrijft over thema’s als vergeving en nieuwe kansen.

Ik heb ook de reviews van anderen bekeken.. dat had ik niet moeten doen

Aangezien reviews schrijven binnen dit genre voor mij vrij nieuw is, was ik eigenlijk ook wel benieuwd wat anderen van Ravenhood 1 – Flock (Vlucht) vonden. Ik nam een kijkje in de review-sectie van het boek op Goodreads. Ik kwam tegen:

  • Een review die langer was dan het boek zelf.
  • Een discussie over de oogkleur van een fictief personage die 10 pagina’s lang duurde.
  • Iemand die een boek een 1-sterren recensie gaf omdat Sean manipulatief is.
  • Iemand die het boek 1 ster gaf omdat Sean de Apple Watch van Cecilia bewust kapot maakte.
  • Een vrouw die het boek 1 ster gaf omdat Cecilia echt niet zo leuk en knap is dat twee mannen op haar kunnen vallen (?)

Ik heb na mijn zoektocht niets geleerd. Je moet het toch volledig met mijn eigen mening doen hieronder 😉.

Mijn eerlijke mening over Ravenhood 1

Ravenhood - Flock recensie

Titel: Ravenhood 1 - Flock (Vlucht)

Genre: smut, roman

Auteur: Kate Stewart

Bindwijze: EBook

Uitgeverij: Boekerij

Logo uitgever:

  • Totaalscore
4

Summary

Ravenhood 1 is een interessante mix is van goed uitgewerkte erotische scènes en een verhaal dat soms wat te wensen overlaat. De personages brachten een scala aan emoties bij me teweeg, van irritatie tot meelevendheid. Ondanks de momenten waarop het verhaal wat vlak aanvoelde, bleef ik zeer geboeid en wilde ik weten hoe het verder ging. Dit komt ook door de heerlijke vlotte schrijfstijl.

Wel goed vooraf te weten: Er komen in dit boek thema’s aan bod zoals geweld, drugs en misdaad. De beschreven seks is expliciet en kan soms als intens worden ervaren, maar het is wel realistisch en niet zo gek omschreven als in het vorige smut-boek wat ik las voor onze top 50. Ik ben direct begonnen aan deel 2 van trilogie, Ravenhood 2 – Exodus (Verwoest).


Categorie: Review

Foto van auteur

Edwin

Edwin zorgt voor het onderhoud van de website. Daarnaast schrijft hij over e-readers en een enkele keer geeft hij zijn mening over een boek.
Deel dit artikel op: