Aan alle jongens van wie ik hield

€9,00
Bol.com
€9,99
Prijs gecheckt op 24 februari 2024 16:14
Amazon.nl

Aan alle jongens van wie ik hield is de vertaling van To All the Boys I’ve Loved before.

Lara Jean is wel eens verliefd. Maar omdat verliefd zijn best heel spannend is, is het eigenlijk nog nooit ergens op uitgedraaid. Telkens wanneer een geheime verliefdheid strandde, schreef Lara Jean een brief aan de jongen in kwestie. Om die natuurlijk nooit te posten, maar gewoon om haar hart in uit te storten. Ze brieven bewaart ze achterin haar kast. Maar dan is de doos ineens verdwenen…en de brieven ook. Wat blijkt? De jongens hebben allemaal hun brief gekregen. Zo ook Josh, de laatste crush van Lara Jean, maar Josh is ook het vriendje van haar oudere zus…

Aan alle jongens van wie ik hield is het eerste deel van een trilogie, met Lara Jean in de hoofdrol. Het vervolg PS ik houd nog steeds van je en in het derde en laatste deel Veel liefs, Lara Jean lees je meer over het liefdesleven van deze hoofdpersoon.

Aan alle jongens van wie ik hield in de winkel bekijken

Over Jenny Han

Jenny Han heeft met Aan alle jongens van wie ik hield (To All the Boys I’ve Loved Before) wel echt naam gemaakt. Daarnaast is ze ook bekend van de serie “The Summer I Turned Pretty (De zomer waarin alles veranderde). Veel van haar werk is op Netflix te zien:
– The Summer I Turned Pretty
– To All the Boys I’ve Loved Before
– P.S. I Still Love You
– To All the Boys: Always and Forever

Haar boeken zijn te lezen in meer dan dertig talen.

Meer zoals dit?

Check & Mate – Ali Hazelwood (NL)

De zon is ook een ster – Nicola Yoon

Robijnrood – Kerstin Gier

Informatie en beoordeling

Titel: Aan alle jongens van wie ik hield

Genre: Romantisch, YA

Auteur: Jenny Han

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Moon

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 9 July 2018

ISBN: 9789041714190

Aantal pagina's : 320

  • Knusse romantiek voor jongere lezers
3

Review

Normaal gezien ben ik niet van de hedendaagse romantiek maar dit boek is inmiddels wel een begrip geworden (bekend van Netflix). Ik moet zeggen: snap de populariteit wel! Centrale thema’s zijn: familie, relaties, nieuwe dingen proberen, grenzen verleggen. Het is dus geen zwijmelboek (okee, een klein beetje), maar de hoofdpersoon is echt sympathiek, de gedachtegangen zijn herkenbaar, de schrijfstijl is vlot en toegankelijk. Een gezellig boek met niet al te grote problemen, een warm gezin in de hoofdrol en een mooie boodschap: soms kan het verleggen van je grenzen je mooie dingen brengen!

Ik vraag me wel af in hoeverre dit boek de vervolgdelen nodig heeft want ik heb zelf het gevoel dat dit boek op zichzelf ook voldoende is.

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.