Deal: Duizenden luisterboeken en e-books in één app. Ontdek meer dan 350.000 verhalen. Nu 6 maanden lang 50% korting. BEKIJK HIER

Kingdom of the Wicked

Emilia’s tweelingzus wordt op brute wijze vermoord. Wanneer zij op onderzoek uit gaat om de dader te pakken, ontdekt zij dat haar achtergrond niet is wat haar oma altijd vertelde. Emilia blijkt een heks. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Toorn, een prins van de onderwereld, een van de zeven zonden. Hij biedt zijn hulp aan, maar kan je een prins uit de onderwereld vertrouwen?  

 • Fantasierijk
 • Onderwereld
 • Romantisch
 • Hekserij
 • #Booktok

Het eerste deel uit een trilogie.

Bekijk aanbieding

Beschrijving

Samenvatting

In Kingdom of the Wicked lees je over Emilia en haar tweelingzus Vittoria: streghe – heksen die onder de gewone mensen leven. Op die manier hopen ze achtervolging en executie te voorkomen. Wanneer Vittoria plots een familiediner mist, ontdekt Emilia haar geschonden lichaam. Verscheurd van verdriet zweert Emilia de moordenaar van haar zus te vinden en wraak te nemen. Dan ontmoet Emilia Toorn (Wrath), een van de zeven prinsen van Zonden uit de hel. Emilia kent het gevaar: deze prinsen zijn de heersers van de onderwereld en met hen moet je niet sollen. Toorn beweert echter aan Emilia’s kant te staan en ook op zoek te zijn naar de moordenaar van Vittoria. Als Emilia zijn hulp besluit te accepteren, leidt dat al gauw tot meer dan ze van te voren had bedacht…Dit boek is het eerste deel van een trilogie.

Over de auteur: Kerri Maniscalco

Kerri Maniscalco is auteur van de Kingdom of the Wicked serie en van de Jack the Ripper serie. Ze schrijft voornamelijk YA en NA boeken.

Maniscalco is opgegroeid in New York en ze heeft communicatie gestudeerd voordat ze schrijfster is geworden. In haar jeugd heeft lezen altijd een belangrijke rol gespeeld: haar oma (die ernstig ziek was) was een fervent lezer en haar ouders namen haar regelmatig mee naar bibliotheken en boekwinkels. Maniscalco zegt haar fantasie te danken te hebben aan haar oma.

Wanneer Kerri Maniscalco niet aan het schrijven is, is ze te vinden in de keuken. Ze heeft een chronische vorm van de ziekte van Lyme, waarbij een goed en gezond dieet belangrijk is. Vandaar haar interesse!

Kingdom of the Wicked kopen

Magisch!

Titel: 🇳🇱 De prins van toorn / 🇬🇧 Kingdom of the Wicked

Genre: Fantasy, New Adult

Auteur: Kerri Maniscalco

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Boekerij

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 24 January 2023

ISBN: 9789022597606

Aantal pagina's : 352

4

Review

Zalig, zalig, zalig. Heksen, magie, knappe en duivelse mannen. What’s not to love? Een gaaf en verfrissend concept: zeven zonden, zeven prinsen in de onderwereld, een op te lossen moord, heksenvervolging.  De schrijfstijl van Maniscalco is vlot en vloeiend, waardoor het een verhaal is waar je makkelijk in verloren raakt. Het schrijven van murder-mysteries is Maniscalco’s kracht (Stalking Jack the Ripper serie: ook zeker een tip als je dit een fijn boek vond), en ook dit werk stelt niet teleur.

Pluspunten

 • Goed geschreven
 • Origineel
 • Romantisch
 • Duister
 • Krachtig hoofdpersonage

Minpunten

 • Het verhaal moet nog een beetje opstarten
Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.