Bekijk waar je De zeven zussen 8 – Atlas (laatste deel!) alvast kan reserveren

De zeven zussen 8 Atlas reserveren

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben je net zoals miljoen andere mensen fan van de boeken De zeven zussen? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om het laatste deel te lezen. Goed nieuws! Dit deel ligt vanaf 11-05-2023 eindelijk in de (digitale) boekenwinkel. Wie dit boek als eerste wil lezen, kan het beste het boek alvast bestellen. Dit kan in vorm van E-book of paperpack. In beiden gevallen kan je het boek op 11 mei 2023 meteen gaan lezen. Je kan dit boek bij diverse boekhandels bestellen of online via o.a. Libris.nl (hier te reserveren). Zo steun je ook de lokale boekhandel!) Hieronder bekijk ik alle opties en geef ik al een klein inkijkje in het verhaal van het laatste deel van De zeven zussen 8, die de naam Atlas heeft gekregen.

De zeven zussen deel 8 – Atlas: Waar gaat het over?

Atlas is het laatste deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley en onthult eindelijk wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd. Het verhaal begint in Parijs in 1928, waar een jongen die voor dood is achtergelaten, door een liefdevolle familie wordt opgenomen. Hoewel hij zich volledig ontwikkelt, blijft zijn verleden een mysterie en weigert hij erover te praten. Als het kwaad zich in Europa verspreidt, moet de jongen vluchten en vergeet hij bijna de belofte die hij heeft gedaan. In 2008 ontmoeten de Zeven zussen elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun vader, Pa Salt, en ontdekken ze dat hij geheimen voor hen heeft achtergehouden. Het verhaal van Atlas onthult de waarheid over Pa Salt en biedt een prachtig einde aan de serie over liefde, verlies en zelfontdekking.

Waar te reserveren? Paperback versie

Wil je het liefst de echte versie van dit boek in je handen houden? Waarschijnlijk heb je dan ook al de andere delen in je boekenkast staan! Deel 8 in paperback vorm mag dan niet ontbreken. Hieronder zie je de beste prijzen voor deze versie:

Tip: Steun je lokale boekhandel en koop het boek via Libris.nl online. Dat kan hier. Je steunt met alle online bestellingen via deze website ook de lokale boekhandel. Een echte win-win dus!

Liever De zeven Zussen deel 8 – Atlas als e-book lezen?

Dit boek wordt ook in mei 2023 gelanceerd als e-book. De beste prijzen zie je hieronder:

Waarom reserveren?

Als je het boek alvast reserveert ben je verzekerd van een exemplaar van het boek op de dag dat het wordt uitgebracht. Dit betekent dat je het boek niet hoeft te zoeken in de winkel of online, en dat je het meteen kunt lezen op de dag van release.


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Edwin

Edwin zorgt voor het onderhoud van de website. Daarnaast schrijft hij over e-readers en een enkele keer geeft hij zijn mening over een boek.
Deel dit artikel op: