Bridgerton 3: een vorstelijk aanbod recensie

een vorstelijk aanbod recensie
€9,99
Ebook.nl
€14,99
Bol.com

In dit derde deel van de Bridgerton-serie is het de beurt aan Benedict. Ook hij moet in het huwelijksbootje stappen. Zijn oog is gevallen op de mooie Sophie Beckett die het thuis niet makkelijk heeft. Voor haar voelt het alsof ze in een sprookje leeft, maar ze weet ook dat de meeste sprookjes om middernacht de betovering laten verbreken…Zal ze Benedict op tijd voor zich kunnen winnen?

Bridgerton 3: een vorstelijk aanbod samenvatting

Daphne en Anthony hebben hun partners gevonden, maar hoe zit het met Benedict? In ‘Een vorstelijk aanbod’ is het zijn beurt om een vrouw te kiezen. Hij heeft zijn oog laten vallen op Sophie Beckett, dochter van een graaf. Door haar gemene stiefmoeder wordt ze als vuil behandeld en daarom kan ze maar nauwelijks geloven dat de rijke en begeerde Benedict Bridgerton voor haar wil gaan. Door hem voelt ze zich net een prinses, maar ze weet ook dat deze betovering maar van tijdelijke aard kan zijn. Lukt het haar om Benedict aan zich te binden voor het te laat is?

Goed om te weten: In tegenstelling tot wat je zou verwachten, wordt dit derde boek niet het derde seizoen op Netflix.

Zie ook:
Bridgerton 1: de ongetrouwde hertog
Bridgerton 2: de verliefde graaf

‘Een vorstelijk aanbod’ kopen

Over de auteur

Julia Quinn is groot voorstander van het idee dat ook slimme vrouwen graag romantische boeken lezen. Haar boeken zijn vertaald in 32 talen.

Tijdens haar laatste jaar aan Harvard ontdekte JQ dat ze eigenlijk niet echt wist wat ze met haar leven wilde en dit leidde tot een depressie. Wat heeft haar hierdoor gesleept? Dat eigenlijk niemand van haar leeftijd het wist. Ineens kreeg ze een gek idee: waarom zou ze niet een van de romantische boeken schrijven die ze zelf zo graag leest? En zo geschiedde. De studie die ze had uitgekozen om te starten werd een jaar uitgesteld. Toen ze besloot een tweede boek te schrijven werd de studie nogmaals opgeschoven. Lang verhaal kort: ze is nooit begonnen.

JQ heeft vijf series geschreven:

  • Bridgertons, 8 boeken
  • Rokesbys, 4 boeken
  • Smythe-Smith Quartet, 4 boeken
  • Bevelstoke, 3 boeken
  • The Splendid Trilogy, 3 boeken

🇳🇱 Een vorstelijk aanbod / 🇬🇧 An Offer From a Gentleman recensie

Volgend boek in de serie: Bridgerton 4: Een nobel streven

Titel: 🇳🇱 Een vorstelijk aanbod / 🇬🇧 An Offer From a Gentleman

Genre: Roman

Auteur: Julia Quinn

Uitgave: 1

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Boekerij

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 10 March 2020

ISBN: 9789022586884

Aantal pagina's : 448

  • Wederom voorspelbaar maar wederom een lekker verhaal.
3.5

Summary

Tsja, inmiddels is het riedeltje wel bekend. Er moet getrouwd worden, er wordt gekozen, er is een complicatie maar alles komt uiteindelijk goed. Voeg wat steamy scènes toe en je bent klaar. Ik heb weinig toe te voegen aan mijn eerdere recensies, het is gewoon een lekker verhaal. Verwacht er niet te veel van maar wat de romantiek betreft wordt de lezer zeker niet teleurgesteld!

Pluspunten

  • Romantisch
  • Toegankelijk geschreven

Minpunten

  • Voorspelbaar
  • Meer van hetzelfde
banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.