Club Lees: Een nieuwe online leeservaring van de VPRO

Reviews van de boeken die in Club Lees voorbij zijn gekomen

Club Lees is niet zomaar een leesclub. Hier draait alles om de liefde voor verhalen, van welk genre dan ook. Of je nu houdt van Young Adult-fictie, poëzie, literaire romans, sci-fi, non-fictie of een spannende thriller, Club Lees heeft het allemaal.

Ervaringen delen

Wat maakt een boek speciaal? Is het het verhaal zelf, of de emoties en inzichten die het teweegbrengt? In Club Lees draait het allemaal om jouw ervaring met het lezen. Welke gevoelens roept een boek bij je op? Waarom zou iemand anders dat boek ook moeten lezen? Of juist niet? Het delen van deze inzichten maakt het lezen in Club Lees zo bijzonder!

Club Lees VPRO

Digitale verrassingen

Als lid van Club Lees ontvang je maandelijks een gratis digitaal boek in de speciale Club Lees-app. Maar dat is niet alles. Dit boek is geannoteerd en verrijkt met extra content, gemaakt door andere leden. En voor de social media-liefhebbers zijn er ook nog korte content updates op Instagram en Tiktok. Ook kun je maandelijks deelnemen aan een digitale meet-up met andere lezers.

De VPRO achter Club Lees

Wie kent de VPRO niet? Een omroepvereniging met een rijke geschiedenis, al actief sinds 1926. Bekend om zijn iconische televisie- en radioprogramma’s en altijd vernieuwend en grensverleggend. De VPRO is meer dan alleen een omroep. Het is een creatief netwerk, geworteld in cultuur en maatschappij, met een duidelijke missie: het publiek inspireren met programma’s die vernieuwend, divers en relevant zijn.

Doe mee met Club Lees

Ben je geïnteresseerd? Download de Club Lees-app gratis in de App Store of Google Play Store. En hou de Club Lees-socials in de gaten voor de datum en tijd van de volgende online meet-up. Je kunt alle details ook vinden op npo3.nl/clublees.

Deel dit artikel op: