Daughter of the Siren Queen: het vervolg op Daughter of the Pirate King

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Alosa heeft haar missie eindelijk voltooid: ze heeft niet alleen de drie stukken van de schatkaart bij elkaar gezocht, maar ze heeft ook nog wraak kunnen nemen op de piraten die haar gevangen hebben genomen. Riden, nog altijd even knap maar ook verbazingwekkend loyaal, is een permanente afleiding, maar nu moet hij tenminste naar haar luisteren. ALosa vindt het ook een prettige gedachte dat de schurk Vordan binnenkort gerechtigheid zal krijgen van haar vader.

Wanneer Vordan een geheim verklapt dat haar vader jarenlang verborgen heeft gehouden, leidt dat tot een dodelijke race met de gevreesde Pirate King. Ondanks het gevaar weet Alosa dat zij als eerste de schat zal vinden.

En, o ja, ze is ook de dochter van de Siren Queen…

Daughter of the Siren Queen in de winkel bekijken

Over de auteur

Tricia Levenseller heeft zeven YA romans op haar naam staan. Met ‘Daughter of the Pirate King’ kreeg ze veel bekendheid alsook met haar duologie ‘ The Shadows Between Us’. Haar boeken zijn dan ook in veel verschillende talen vertaald en ze worden wereldwijd gelezen.

Tricia is opgegroeid in Oregon waar ze graag buiten haar bedachte verhalen naspeelde. Momenteel woont ze in Utah samen met haar hond, waar ze nu fulltime bezig is met schrijven. Wanneer ze niet schrijft of leest, maakte ze graag puzzels en speelt ze videogames. Tot slot gaat ze nog graag uit eten.

De boeken van Tricia Levenseller:

Pirate books:
1. The Daughter of the Pirate King
2. The Daughter of the Siren Queen
3. Vengeance of the Pirate Queen

Dark Romance:
1. The Shadows Between Us
2. The Darkness Within Us

Bladesmith Duology:
1. Blade of Secrets
2. Master of Iron

Standalone:
Warrior of the Wild

Tricia Levenseller schrijft ondertussen lekker door, dus er zijn nog meer projecten in de maak. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan haar site in de gaten.

Informatie en beoordeling

Titel: Daughter of the Siren Queen

Genre: YA, roman

Auteur: Tricia Levenseller

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Pushkin Press

Logo uitgever:

ISBN: 9781782693710

Aantal pagina's : 337

  • Puur verhaal, vlot en erg tot de verbeelding sprekend!
4

Review

Het verhaal gaat verder waar Daughter of the Pirate King is gebleven. Ook hier geen eindeloze introducties of herinneringen aan de gebeurtenissen in het eerste deel, maar direct in het verhaal duiken. Opnieuw een boek dat enorm tot de verbeelding spreekt, waarin je echt wegzakt en vergeet dat je aan het lezen bent. Zeker geen literair meesterwerk maar wel van he begin tot het einde vermakelijk en dat is tenslotte het meest belangrijke!


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: