De makkelijke bakplaat: Overzichtelijk en makkelijk kookboek

De makkelijke bakplaat review
€19,49
Bookspot.nl
€25,99
2 nieuw vanaf €25,99
1 tweedehands vanaf €19,75
Prijs gecheckt op 3 februari 2024 20:53
Amazon.nl

De makkelijke bakplaat is een receptenboek vol makkelijke recepten die allemaal in de over worden bereid. De originele smaakcombinaties zorgen ervoor dat je telkens weer iets zaligs op tafel hebt, terwijl je de oven voor jou laat werken. Alles even snijden en huppa: in de oven!

De makkelijke bakplaat samenvatting

Een kookboek vol recepten om een heerlijke ovenmaaltijd op tafel te zetten! In De makkelijke bakplaat staan maar liefst 75 recepten van Rukmini Iyer die allemaal in de oven worden bereid. De recepten zijn veelzijdig en smaakvol door de originele smaakcombinaties en de snelle bereiding maakt dat ze ook nog eens vlug op tafel staan. Denk aan sardientjes met paprika en amandelen, een heerlijke plaattaart van bietjes met dille en blauwe kaas, maar ook cakes, dessertjes en snacks worden vertegenwoordigd in dit kookboek! Laat vooral lekker de oven het werk doen!

De makkelijke bakplaat in de winkel bekijken

Over de auteur

Rukmini Iyer is een Britse receptontwikkelaar, foodstylist en bestsellerauteur. Ze heeft de titel ‘koningin van de bakplaten’ gekregen en hiermee veel thuiskoks geholpen aan makkelijke en heerlijke recepten. Er zijn inmiddels tien kookboeken van haar uitgebracht. Iyes houdt van minimale inspanning met maximaal resultaat. Bekijk ook eens haar andere bakplaten:

De makkelijke bakplaat
De snelle bakplaat
De zoete bakplaat
De wereldse bakplaat
De groene bakplaat

Informatie en beoordeling

Titel: De makkelijke bakplaat

Genre: kookboek

Auteur: Rukmini Iyer

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Becht

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 14 February 2022

ISBN: 9789023016915

  • Ik hou van lekker makkelijk.
5

Summary

Ik hou van snel en makkelijk koken, dus deze serie kookboeken is ideaal. Hier heb ik mooie recepten uit kunnen halen voor wanneer ik gasten heb die wel graag vis of vlees eten. Niet te veel gedoe, maar toch iets erg lekkers op tafel!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Makkelijk
  • Eenvoudig

Minpunten

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.