Heerlijke recepten van over de hele wereld die in de oven worden bereid. De wereldse bakplaat kookboek bevat zowel vis-, vlees- en vegetarische recepten en is daarom geschikt voor iedereen!
De wereldse bakplaat samenvatting
In ‘De wereldse bakplaat’ neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze heeft voor ons de lekkerste recepten (voor in de oven) verzameld. Afrikaanse piri-piri garnalen, rocky-road brownies uit Amerika en kipt tandoori uit India. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen!
De wereldse bakplaat in de winkel bekijken
Over de auteur
Rukmini Iyer is een Britse receptontwikkelaar, foodstylist en bestsellerauteur. Ze heeft de titel ‘koningin van de bakplaten’ gekregen en hiermee veel thuiskoks geholpen aan makkelijke en heerlijke recepten. Er zijn inmiddels tien kookboeken van haar uitgebracht. Iyes houdt van minimale inspanning met maximaal resultaat. Bekijk ook eens haar andere bakplaten:
De makkelijke bakplaat
De snelle bakplaat
De zoete bakplaat
De wereldse bakplaat
De groene bakplaat
De wereldse bakplaat review
Titel: De wereldse bakplaat
Genre: Kookboek
Auteur: Rukmini Iyer
Uitgave: 1
Bindwijze: Hardcover
Uitgeverij: Becht
Logo uitgever:
Publicatiedatum: 23 September 2020
ISBN: 9789023016557
Aantal pagina's : 240
-
Beter dan de wereldgerechten van Knorr!
Summary
Wil je lekker gevarieerd eten, geïnspireerd door buitenlandse recepten? Maar heb je geen trek in de pakjes uit de supermarkt, dan is dit gewoon bijna net zo eenvoudig. Lekker alles verzamelen, snijden, in de oven en wachten maar.
Pluspunten
- Makkelijk te bereiden
- Vrolijke recepten
- Heerlijke maaltijden
Minpunten