De wereldse bakplaat: Beter dan de wereldgerechten van Knorr!

De wereldse bakplaat

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Heerlijke recepten van over de hele wereld die in de oven worden bereid. De wereldse bakplaat kookboek bevat zowel vis-, vlees- en vegetarische recepten en is daarom geschikt voor iedereen!

De wereldse bakplaat samenvatting

In ‘De wereldse bakplaat’ neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze heeft voor ons de lekkerste recepten (voor in de oven) verzameld. Afrikaanse piri-piri garnalen, rocky-road brownies uit Amerika en kipt tandoori uit India. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen!

De wereldse bakplaat in de winkel bekijken

Over de auteur

Rukmini Iyer is een Britse receptontwikkelaar, foodstylist en bestsellerauteur. Ze heeft de titel ‘koningin van de bakplaten’ gekregen en hiermee veel thuiskoks geholpen aan makkelijke en heerlijke recepten. Er zijn inmiddels tien kookboeken van haar uitgebracht. Iyes houdt van minimale inspanning met maximaal resultaat. Bekijk ook eens haar andere bakplaten:

De makkelijke bakplaat
De snelle bakplaat
De zoete bakplaat
De wereldse bakplaat
De groene bakplaat

De wereldse bakplaat review

Titel: De wereldse bakplaat

Genre: Kookboek

Auteur: Rukmini Iyer

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Becht

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 23 September 2020

ISBN: 9789023016557

Aantal pagina's : 240

  • Beter dan de wereldgerechten van Knorr!
5

Summary

Wil je lekker gevarieerd eten, geïnspireerd door buitenlandse recepten? Maar heb je geen trek in de pakjes uit de supermarkt, dan is dit gewoon bijna net zo eenvoudig. Lekker alles verzamelen, snijden, in de oven en wachten maar.

Pluspunten

  • Makkelijk te bereiden
  • Vrolijke recepten
  • Heerlijke maaltijden

Minpunten


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: