De zoete bakplaat: Friday pie-day is nooit meer hetzelfde!

De zoete bakplaat recensie

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Makkelijke maar originele bakrecepten die allemaal in de oven worden bereid. Oude bekende recepten komen voorbij maar dan met een nieuwe draai eraan gegeven, maar ook helemaal nieuw bedachte recepten maken onderdeel uit van De zoete bakplaat. Ben jij iemand die wel van koken houdt maar vooral niet te veel ingewikkelde dingen wil? Dan is dit het kookboek dat je zoekt!

De zoete bakplaat samenvatting

Het is vooral de oven die hard moet werken bij de recepten van Rukmini Iyer, ook als het gaat om zoete recepten! Cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies, alles is te vinden in deze heerlijke verzameling ovenrecepten. Wederom weer Iyer weer unieke smaken te combineren zodat je met ieder baksel de show kunt stelen. Denk aan kers-walnootbrownies met mascarpone, of wat dacht je van een saffraansinaasappelcake, of muffins met pindakaas, framboos en banaan…Dit kookboek mag simpelweg niet aan je collectie ontbreken!

De zoete bakplaat in de winkel bekijken

Over de auteur

Rukmini Iyer is een Britse receptontwikkelaar, foodstylist en bestsellerauteur. Ze heeft de titel ‘koningin van de bakplaten’ gekregen en hiermee veel thuiskoks geholpen aan makkelijke en heerlijke recepten. Er zijn inmiddels tien kookboeken van haar uitgebracht. Iyes houdt van minimale inspanning met maximaal resultaat. Bekijk ook eens haar andere bakplaten:

De makkelijke bakplaat
De snelle bakplaat
De zoete bakplaat
De wereldse bakplaat
De groene bakplaat

De zoete bakplaat beoordeling

Titel: De zoete bakplaat

Genre: kookboek

Auteur: Rukmini Iyer

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Becht

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 15 September 2021

ISBN: 9789023016878

Aantal pagina's : 240

  • Friday pie-day is nooit meer hetzelfde
5

Summary

Iedere vrijdag is het Friday Pie-day bij mij op werk en toen het mijn beurt was heb ik de muffins gemaakt uit dit heerlijke boek. Ik heb de top drie gehaald hiermee. Dat zegt voldoende denk ik?

Pluspunten

  • De oven werkt
  • Originele draai aan klassieke recepten
  • Makkelijk te bereiden

Minpunten


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: