Drie tiktoktips! Weekblog #3: welke boeken zijn populair?

Tiktoktips

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Een nieuwe week is weer voorbij, nieuwe boekentrends zijn weer waargenomen dus de hoogste tijd voor een nieuw lijstje! Welke boeken sprongen er de afgelopen week uit?

Stad vol geesten – V.A. Schwab

Cassidy Blakes is de dochter van The Inspectors (een team spokenjagers), maar in tegenstelling tot haar ouders, is Cassidy wel in stad om de geesten écht te zien. Sterker nog: haar allerbeste vriend Jacob is een geest.

Wanneer The Inspecters besluiten een bezoek te brengen aan het behekste Edinburgh voor hun tv-programma, moeten Cassidy (en Jacob) mee.

Cassidy Blakes ouders zijn The Inspecters, een (best wel amateuristisch) team spokenjagers. In tegenstelling tot haar ouders die in het duister tasten, kan Cassidy zelf wél geesten zien. Sterker nog, haar beste vriend Jacob is een geest. Daar leert ze Lara kennen, die net als zij ook geesten kan zien. Het is haar taak om ervoor de zorgen dat de geesten niet langer meer voorbij de sluier komen die de wereld van de levenden beschermt tegen die van de doden.

Cassidy is zelf niet zeker of ze deze missie wil aangaan, maar ze weet wel dat de sinistere Rode Raaf niet in haar wereld hoor. Door haar krachten raakt Cassidy verwikkelt in een groot gevecht dat door de wereld van de levenden én de doden trekt. Ze zal alles moeten geven om heelhuids terug te keren en haar dierbaren te redden.

Stad van geesten is onlangs als Limited Edition uitgebracht! Meer lees je hier.

€13,99
2 nieuw vanaf €13,99
1 tweedehands vanaf €47,75
Prijs gecheckt op 19 april 2024 17:26
Amazon.nl
€20,99
Libris.nl

Jackdaw – Daniel Cole

Daniel Cole is terug, dit keer met een nieuwe serie. Er is een meedogenloze moordenaar op pad die enkel en alleen het hoofd van zijn slachtoffers achterlaat…

Jackdaw is de nieuwste thriller van Daniel Cole. Eerder maakte hij al naam met de Ragdoll-trilogie en Mimic.

Rechercheur Scarlett Delaney wordt bij een onmogelijke moord geroepen: de onthoofding van een beroemde socialite tijdens een druk bezocht feest. Er werden verschrikkelijke foto’s op haar eigen sociale media geüpload en het lichaam is op onverklaarbare wijze verdwenen. Dit is de derde moord in zeer korte tijd, en dezelfde handelswijze. Is dit het kenmerk van de door de media genaamde Jackdaw killer?

Scarlett moet samenwerken met de knappe en charmante privédetective Henry Devlin, die is ingehuurd om te doen wat de politie niet kan. Maar dan maakt Jackdaw een misstap en dat biedt hen de kans om daadwerkelijk een leven te kunnen redden. Maar kunnen ze weerstand bieden aan de aantrekkingskracht van hun eigenbelang en hun tikkende tijdbom van een relatie lang genoeg laten standhouden om hen tot het bittere einde te helpen?

€23,99
2 nieuw vanaf €23,99
2 tweedehands vanaf €40,23
Prijs gecheckt op 19 april 2024 17:26
Amazon.nl
€23,99
Bol.com
€23,99
Libris.nl

Ketting van doornen – Cassandra Clare (De laatste uren #3)

Dit is het derde deel in de populaire serie van Cassandra Clare. Bekijk ook het eerste deel uit de Laatste uren-serie ‘Ketting van goud’ en het tweede deel ‘Ketting van ijzer’.

In Ketting van doornen keert Cassandra Clare nog een keer terug naar de schaduwjagerswereld. Er is nu een eenmalige luxe editie die je absoluut niet wilt missen!

Cordelia Carstairs is alles kwijtgeraakt wat haar dierbaar was. In een korte periode heeft ze haar vader zien sterven, zijn haar plannen om parabatai te worden met haar beste vriendin Lucie verwoest en zag ze haar huwelijk met James Herondale op de klippen lopen. Het ergste is nog dat ze nu verbonden is aan een oude demon, Lilith, waardoor ze haar speciale schaduwjagers krachten verliest…

De speciale editie is al niet meer overal te krijgen, dus wees er gauw bij!

Drie tiktoktips

Categorie: tiktoktips

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: