Easy Vegan All-day Breakfast recensie

Easy Vegan All-day Breakfast
€16,70
€27,80
14 nieuw vanaf €11,86
Prijs gecheckt op 14 februari 2024 20:40
Amazon.nl
€22,50
Bol.com

Easy Vegan All-day Breakfast is alweer het vierde Easy Vegan boek. In het boek vind je vele heerlijke, gezonde, snelle en plantaardige recepten waarmee je de lekkerste ontbijtjes op tafel tovert. Hierbij kan je denken aan zoete ontbijtjes zoals raw carrotcake, maar ook smoothies en hartige recepten zoals pestobroodjes.

 • Veganistisch
 • Gezond
 • Zoete en hartige recepten

Over ‘Easy Vegan All-day Breakfast’

In het boek Easy Vegan All-day Breakfast vind je 70 verschillende gezonde en plantaardige recepten. Deze recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die de basis vormen voor 7 verschillende hoofdstukken:

 • Snelle ontbijtjes
 • Licht & Gezond
 • Lazy Sunday
 • Mood Boosters
 • Let’s Celebrate
 • Drink your Breakfast
 • To Go

Recept uit het boek ‘Easy Vegan All-day Breakfast’

Het eerste recept dat wij hebben gemaakt uit het boek ‘Easy Vegan All-Day Breakfast’ was de Raw carrotcake. Een raw vegan taart gemaakt van pure ingrediënten. Na het bereiden van de taart (wat heel makkelijk is met behulp van de benodigde keukenmachine) hoef je de taart niet te verwarmen. Het resultaat was echt heerlijk! Eén kanttekening: Er stonden geen tips bij over hoe je de restjes van de taart zou kunnen bewaren.

>> Bekijk het inkijkexemplaar met voorbeeldrecepten

Wij gebruiken tijdens het koken altijd de onderstaande keukenmachine.

Bekijk het boek in de winkel

Hieronder vind je het boek in de webwinkel. Dagelijks worden de nieuwste prijzen opgehaald. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Over de auteur: Living the Green Life & Sanne van Rooij

Living the Green Life is opgericht door Sanne van Rooij. Inmiddels bestaat het team uit vijf fulltimers. Het platform deelt van alles over plantaardig eten en leven. Zo wordt je op de hoogte gehouden van hotspots en (nieuwe) producten en krijg je lifestyle tips. Ook vind je op de website verschillende recepten en kan je meerdere Easy Vegan kookboeken aanschaffen.

Meer Easy Vegan kookboeken

Ben jij benieuwd naar de andere Easy Vegan kookboeken? Wij hebben alle boeken op een rij gezet. Het Easy Vegan Weight Loss Plan kan je gebruiken als afvalprogramma om wat kilo’s kwijt te raken.

Mijn mening over ‘Easy Vegan All-day Breakfast’

Titel: Easy Vegan All-day Breakfast

Genre: kookboek, vegan kookboek

Auteur: Living The Green Life, Sanne van Rooij

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 26 January 2021

ISBN: 9789021577920

Aantal pagina's : 176

3.5

Summary

Het boek begint met lijst met ingrediënten waar je jouw keukenkasten mee kunt vullen. Hierbij kan je denken aan verschillende noten, zaden en pitten, verschillende kruiden en specerijen, exotische ingrediënten, bonen en peulvruchten en zoetmakers. Wanneer je deze gezonde producten in huis hebt, en de keukenkastjes hiermee gevuld zijn ben je veel sneller geneigd om gezonder te koken (bijvoorbeeld uit het Easy Vegan All-day Breakfast boek). Na deze lijst ga je meteen door naar de recepten. Bij elk recept vind je een prachtige foto van het uiteindelijke resultaat.

Pluspunten

 • Bereidingstijd en eventuele wachttijd wordt weergeven
 • Eigenschappen zoals sojavrij, raw, glutenvrij staan boven het recept

Minpunten

 • De voedingswaarden worden niet weergegeven
 • Er staan geen tips bij hoe je de restjes kunt bewaren en hoe lang

banner

Foto van auteur

Puck

Alleen boeken lezen die hip, hot en happening zijn? Nee hoor! Puck leest op haar e-reader het liefst zo veel mogelijk verschillende boeken. Ze kookt graag uit (vegan) kookboeken en heeft met haar ervaring als invaljuf verstand van de leukste kinderboeken.