Een nieuw begin recensie: Absoluut op het hoogste niveau!

Een nieuw begin recensie
€8,99
Prijs gecheckt op 3 februari 2024 20:57
Amazon.nl
€8,99
Bol.com

Een nieuw begin gaat over rechercheur Jennifer Brugman. Ze wil haar pijnlijke verleden achter zich laten en een nieuwe start maken. Een nieuwe baan in haar geboortestad Rotterdam biedt haar deze kans. Er is een moordenaar actief die Griekse mythologie gebruikt als inspiratiebron en overspelige vrouwen straft. Kan Jennifer haar verleden echt achter haar laten?

Een nieuw begin samenvatting

Jennifer Brugman is een gedreven rechercheur die de nodige dingen heeft meegemaakt. Ze wil graag een nieuwe start maken wanneer ze een baan aanneemt in haar geboortestad Rotterdam. Ze krijgt direct een pittige zaak: een moordenaar die inspiratie haalt uit de Griekse mythologie en vrouwen straft niet ontrouw plegen.

Zal het Jennifer lukken om haar verleden achter zich te laten, ondanks dat het haar lijkt te achtervolgen?

Een nieuw begin in de winkel bekijken

Over de auteur

Angelique Haak is al van jongs af aan druk met lezen en schrijven. Nadat ze een regionale schrijfwedstrijd won, besloot ze twee passies te combineren: het schrijven van spannende verhalen en de stad Rotterdam. Haar debuutthriller Een nieuw begin, werd gelijk genomineerd voor de Schaduwprijs. In 2018 kwam Uitgeschakeld uit, met daarin ook de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol. De derde titel uit deze reeks verscheel in 2019: Zwarte ziel.

Angelique Haak woont samen met haar man, kinderen en rode kater in Spijkenisse.

Een nieuw begin beoordeling

Titel: Een nieuw begin

Genre: Thriller

Auteur: Angelique Haak

Uitgave: 1

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: De Crime Compagnie

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 29 August 2017

ISBN: 9789461092885

Aantal pagina's : 384

  • Absoluut op het hoogste niveau!
5

Summary

Yes! Wat een super spannend verhaal! Vanaf het allereerste begin werd ik al in het verhaal gezogen en was ik ook niet langer in staat het boek weg te leggen. Ik heb het ’s nachts uitgelezen want ik moest gewoon weten hoe het zou aflopen. Wat heerlijk dat het zo onvoorspelbaar was. De personages zijn interessant, ze passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Het plot is goed uitgedacht, de moorden creatief, interessant en gruwelijk wat zeker passend is, de spanningsopbouw is geweldig. Het verhaal loopt gewoon, zit vol gebeurtenissen en ontwikkelingen, het tempo ligt hoog. Kortom: een steengoede thriller!

Pluspunten

  • Spannend van begin tot eind
  • Interessant plot
  • Onvoorspelbaar

Minpunten

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.