Girl 6 – voor de fans van Boy 7!

Girl 6
€5,99
Libris.nl
€10,99
2 nieuw vanaf €10,99
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 21:09
Amazon.nl

Girl 6 is het verhaal van de onhandige Summer: ze loopt overal tegenaan, valt vaak. Ze is de enige kleindochter van het echtpaar Rogers dat in Amerika woont. Wanneer ze te horen krijgt dat haar opa ernstig ziek is, besluit haar moeder dat er geen tijd te verliezen is en ze vertrekken naar Amerika. Daar loopt ze de jonge journalist in spe Dez tegen het lijf. Samen ontdekken ze in wat voor web van leugens Summer eigenlijk verstrikt is….

Girl 6 is gaaf om te lezen als vervolg op Boy 7, maar ook zeker zelfstandig te lezen!

Girl 6 in de winkel bekijken

Over de auteur

Mirjam Mous wilde al zo lang als ze zich kan herinneren schrijver worden. Eerst werd ze echter juf. Ze heeft 20 jaar als basisschoolonderwijzeres gewerkt, dé plek om haar verhalen uit te proberen en om nieuwe ideeën op te doen. In 1998 kwam haar eerste boek uit: Monster mollen.

In 2005 is Mirjam gestopt als docent en zich fulltime op het schrijven gaan richten. Ze is nog wel vaak op scholen te vinden want ze doet graag schoolbezoeken om daar over het schrijven en over haar boeken te vertellen.

Mirjam wil heel graag iedereen aan het lezen krijgen en daarom is haar schrijfstijl eentje die goed aansluit bij de jongeren en bij wat jongeren willen lezen.

Voor de twijfelende lezer

“Voor de twijfelende lezer” is een categorie speciaal voor mensen die graag willen lezen, maar niet zeker weten welk boek ze moeten kiezen. Dit zijn boeken die geschikt zijn voor mensen die na een lange periode weer willen beginnen met lezen of voor degenen die willen beginnen met lezen, maar niet weten waar ze moeten starten.

Deze categorie is met name voor jongeren ook erg interessant en daar spelen veel uitgeverijen op in. Er zijn de laatste tijd veel verschillende series met pakkende en korte thrillers uitgebracht die ervoor zullen zorgen dat je helemaal verkocht raakt aan het boek en het zeker weten uit wil lezen!

Bekijk ook: Het Penthouse, Smiley, 24 uur.

Informatie en beoordeling

Titel: Girl 6

Genre: Thriller

Auteur: Mirjam Mous

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Van Goor

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 12 May 2021

ISBN: 9789000376520

Aantal pagina's : 104

  • Net iets te lang verwarrend.
3.5

Review

Een kort verhaal moet direct raak zijn. Anders is er te weinig tijd om een slechte start goed te maken. Ik vond dit boek net even iets te lang verwarrend blijven voor het leuke. Verschillende perspectieven waar ik de onderlinge relatie niet van snapte. Later werd dit echter zeker wel goed gemaakt. Voor mij was dit boek net even iets té vlot om er echt grondig van te kunnen genieten. Wel vond ik het concept een interessant gegeven!

Pluspunten

  • Origineel gegeven
  • Pakkende schrijfstijl

Minpunten

  • Iets té vlot
  • Iets te lang warrig aan het begin
banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.