In welke volgorde lees je de boeken van Karen Rose?

Volgorde boeken Karen Rose

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben je op zoek naar een prachtige reeks boeken, waarin je wordt meegevoerd op een achtbaan van emoties, intriges en adembenemende plots. Inmiddels heeft Karen Rose zoveel boeken geschreven, dat wij soms ook het overzicht kwijt zijn als het om de juiste volgorde gaat. De beste manier van lezen is niet op basis van de locaties in de boeken: Chicago, Raleigh, St. Petersburg, Florida, Philadelphia, Atlanta, Minneapolis, Baltimore, Cincinnati, Sacramento en New Orleans. Dit denken veel mensen wel. Hieronder zie je in welke volgorde je de boeken van Karen Rose wel moet lezen.

Wie is Karen Rose?

Karen Rose is een internationaal bestsellerauteur van thrillers. Geboren en getogen in de Washington Metropolitan Area in de Verenigde Staten, was Rose oorspronkelijk een chemicus en leraar scheikunde, voordat ze zich volledig richtte op het schrijven. Haar boeken staan bekend om hun intensiteit, complexe plots en gedetailleerde karakterontwikkeling. Elk van haar romans is een mix van moordmysterie, psychologische thriller en romantiek. Ze heeft talrijke prijzen gewonnen, waaronder de RITA Award voor Best Romantic Suspense.

Het eerste boek uit de serie van Karen Rose boeken

Wil je bij het begin beginnen? Dan start je met Niemand zeggen (Don’t Tell) uit de Chicago serie. Een vrouw worstelt met de schaduwen van haar verleden terwijl ze probeert een nieuw leven voor zichzelf en haar zoon op te bouwen. Maar wanneer het gevaar uit een onverwachte hoek komt, moet ze samenwerken met een vastberaden detective om de waarheid te achterhalen en zichzelf te beschermen tegen een dreiging die dichterbij is dan ze ooit had gedacht.

Andere boeken uit de serie bekijken

Hieronder zie je een aantal boeken uit de serie. Ik heb een selectie gemaakt tussen de nieuwste boeken van Karen Rose en een aantal klassiekers uit haar oeuvre.

De aanbevolen volgorde van Karen Rose boeken

Op de meeste websites wordt er een verkeerde volgorde gegeven. Zij delen alles onder op basis van de steden. Dit is niet hoe Karen Rose het aanbeveelt (zie haar website) Hoewel dit een goede en overzichtelijke manier is van het indelen, is het niet de aanbevolen volgorde. De juiste volgorde Karen Rose boeken zie je hieronder!

 1. Niemand zeggen (Don’t Tell) – Chicago
 2. In de val (Have You Seen Her?) – Raileigh
 3. In het vizier (I’m Watching You) – Chicago
 4. Niets te vrezen (Nothing to Fear) – Chicago
 5. Wreed weerzien (Dirty Secrets) – St. Petersburg, Florida
 6. Nergens veilig (You Can’t Hide) ) – Chicago
 7. Tel tot tien (Count to Ten) ) – Chicago
 8. Sterf voor mij (Die for Me) – Philadelphia/Atlanta
 9. Schreeuw voor mij (Scream for Me) – Philadelphia/Atlanta
 10. Moord voor mij (Kill for Me) – Philadelphia/Atlanta
 11. De dood in haar ogen (I Can See You) – Minneapolis
 12. De mond gesnoerd (Silent Scream) – Minneapolis
 13. Van mij alleen (You Belong to Me) – Balitmore
 14. In vertrouwen (No One Left to Tell) – Balitmore
 15. Heb je me gemist? (Did You Miss Me?) – Balitmore
 16. Verbroken stilte (Broken Silence) – Balitmore
 17. Over de schreef (Watch Your Back) – Balitmore
 18. Op de hielen (Closer Than You Think) – Cincinnati
 19. In het donker (Alone In the Dark) – Cincinnati
 20. Op het spel (Every Dark Corner) – Cincinnati
 21. Het kwaad in jou (Monster in the Closet) – Balitmore
 22. De duistere kant (Edge of Darkness) – Cincinnati
 23. In alle onschuld (Death is Not Enough) – Balitmore
 24. Op de vlucht (Say You’re Sorry) – Sacramento
 25. Uit de schaduw (Into the Dark) – Cincinnati
 26. Genoeg gezegd (Say No More) – Sacramento
 27. Zonder angst (Say Goodbye) – Sacramento
 28. Vijf voor twaalf (Quarter to Midnight) – New Orleans
 29. Cold Blooded Liar (nog geen vertaling beschikbaar in het Nederlands) – San Diego
 30. Beneath Dark Waters (nog geen vertaling beschikbaar in het Nederlands) – New Orleans

Goed om te weten: Alle bovenstaande boeken spelen zich af in hetzelfde universum. Ik raad dus echt aan om de boeken op de volgende chronologische volgorde te lezen. Heb je daar geen zin in? Dan kan je de boeken per stadsreeks lezen, maar dan krijg je wel af en toe spoilers.

Volgorde boeken Karen Rose

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wie is Karen Rose?

Karen Rose is een internationaal bestsellerauteur van romantische thrillers. Haar boeken combineren spanning met intense romantiek en richten zich vaak op duistere en gevaarlijke criminelen en de mensen die hen najagen.

In welke volgorde moet ik de boeken van Karen Rose lezen?

Hoewel elk boek van Karen Rose op zichzelf staat en apart gelezen kan worden, zijn er onderlinge verbanden tussen sommige boeken en personages. Er staan op internet veel lijsten, maar deze kloppen niet. De enige echte volgorde staat in dit artikel. Deze wordt door de schrijfster zelf aangeraden.

Zijn Karen Rose’s boeken onderdeel van series?

Ja, veel van Karen Rose’s boeken maken deel uit van series die zich afspelen in specifieke steden, zoals Chicago, Cincinnati, en Baltimore. De boeken binnen elke serie zijn vaak verbonden door terugkerende personages en lopende verhaallijnen.

Wat kenmerkt de stijl van Karen Rose?

Karen Rose is bekend om haar vermogen om spannende en complexe plots te creëren. Haar boeken combineren elementen van misdaad, mysterie, en romantiek, en bevatten vaak diepgaande karakterontwikkeling


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Edwin

Edwin zorgt voor het onderhoud van de website. Daarnaast schrijft hij over e-readers en een enkele keer geeft hij zijn mening over een boek.
Deel dit artikel op: