Limited Editions: januari!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Solitaire – Alice Oseman (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 4-1-2024

Let op! Dit boek komt uit de UK dus het kan iets langer duren voor je het in huis hebt.

Bij deze limited editions krijg je extra inhoud: een Q&A tussen Alice Oseman en auteur David Levithan. Solitaire gaat over de geliefde personages uit Heartstopper (waar nu een succesvolle serie op Netflix van te zien is).

My name is Tori Spring.

I like to sleep and I like to blog. Last year – before all that stuff with Charlie and before I had to face the harsh realities of A-Levels and university applications and the fact that one day I really will have to start talking to people – I had friends. Things were very different, I guess, but that’s all over now.

Now there’s Solitaire. And Michael Holden. I don’t know what Solitaire are trying to do, and I don’t care about Michael Holden.

€12,99
Bookspot.nl
€12,99
Bookspot.nl
€15,00
2 nieuw vanaf €15,00
1 tweedehands vanaf €13,96
Prijs gecheckt op 7 april 2024 18:29
Amazon.nl
€17,30
Bol.com
€24,95
Libris.nl

Sanctuary of the Shadow – Aurora Ascher (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 9-1-2024
Let op! Dit boek komt speciaal uit de Verenigde Staten waardoor het ietsje langer kan duren voor je het in huis hebt.

Op = op bij deze schitterende uitvoering dus als je het graag wil hebben, wacht dan zeker niet te lang.

Een duister en origineel fantasy-debuut. Voor mensen is het circus een plaats voor verwondering en verbazing. Voor Harrow is het een plaats waar ze zich verschuilt voor de moordenaars die haar clan hebben afgeslacht. Ze maskeert haar krachten als onderdeel van haar act en zo weet ze jarenlang veilig te blijven.

Totdat hij komt.

Een vreemde nieuwe act, zonder naam, zonder enige herinnering aan wie hij was, of zelfs aan wat hij is. Maar na één blik in zijn ogen, herkent ze de eenzame ziel, zoals ook de hare zich alleen voelt.

Dus kiest ze hem.

Harrow wordt aangetrokken tot de duisternis, een niet te stillen honger om het beest dat haar bestaan bedreigt, te temmen. Maar met ieder geheim dat ze uit zijn verleden weet los te peuteren, raakt ook een herinnering uit haar eigen verleden los en vormen ze een vijand voor Harrow. Een vijand die erop uit is om wraak te nemen. Heeft zij hen zojuist het perfecte wapen gegeven?


De breekbare draden van macht – V.E. Schwab

Verschijningsdatum: 16-01-2024

Een nieuw boek van V.E. Schwab, de auteur van ‘The Invisible Life of Addie LaRue’, dat zich afspeelt in de wereld van ‘A Darker Shade of Magic’.

Ooit waren er vier werelden, ieder met zijn eigen krachten, verbonden door een enkele stad: Londen. Maar de magie groeide te snel en de werelden moesten zich van elkaar afsluiten om zichzelf te kunnen beschermen. Een paar magiërs waren nog in staat deze zegel te doorbreken, maar dat werden er steeds minder. Slechts drie Antari zijn nog bekend: Kell Maresh uit Rood Londen, Delilah Bard uit Grijs Londen en Holland Vosijk uit Wit Londen.

Ze zijn in de afgelopen zeven jaar nauwelijks nog gezien. Een nieuwe Antari, Kosika, is verschenen in Wit Londen en ze neemt de troon over van de afwezige Holland Vosijk. De jonge koningin is bereid om haar stad te voeden met bloed, ook haar eigen bloed. Haar magie heeft echter de potentie om de stad te verdrinken…

In Rood Londen wordt koning Rhy Maresh bedreigd door opstanden, die vastbesloten zijn om de machtsbalans te herstellen door de troon geheel te verwoesten.

In een wirwar van oude vrienden en nieuwe vijanden, raakt een meisje met ongewone magische krachten in het bezit van een device dat het lot van alle vier de werelden kan veranderen. Haar naam: Tes.

Bekijk deze mooie limited edition gauw:

Gothikana – RuNyx (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 23-01-2024

Ook deze limited edition komt uit de Verenigde Staten en is dus ietsje minder sneller bij je thuis.

Een ongewoon meisje. Een enigmatische man. Een eeuwenoud kasteel. Wat zou er mis kunnen gaan?

Corvina Clemm is al haar hele leven een buitenbeetje. Nadat ze haar moeder heeft verloren, is ze stuurloos. Wanneer ze een toelatingsbrief ontvang van de mysterieuze universiteit van verenmore, accepteert ze het als een teken van het universum. Een oud en afgelegen kasteel dat doorspekt is van geheimen, bedrog en dood is wel het laatste dat ze verwacht

Vad Deverell is al zijn hele leven een vraagteken voor iedereen om hem heen. Hij vindt het fijn om een gesloten boek te blijven, maar ook om op de hoogte te zijn van alles wat er in de universiteit gebeurt. Vad is al lang genoeg aanwezig om de gevaren van het kasteel te kennen. En op het moment dat zijn pad kruist met die van Corvina weet hij, dat ze een gevaar voor hem is.

Een eeuwenoud mysterie brengt ze samen. Iedere vijf jaar verdwijnen er mensen, al honderd jaar achter elkaar. Corina probeert dit geheim bloot te leggen en Vad houdt dit scherp in de gaten…

Dat is het begin van een mysterieuze, morbide en macabere liefde die opbloeit op een onwaarschijnlijke plek.

€29,93
Bol.com
€39,30
Bookspot.nl

House of Flame and Shadow – Sarah J Maas (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 30-1-2024

Wederom vragen ze weer een beetje geduld, want ook deze titel komt uit Amerika.

Deze indie limited edition bevat een exclusieve extra scène over Bryce en Danika op de noodlottige avond dat Bryce zijn tatoeage kreeg.

Bryce Quinlan had nooit verwacht een andere wereld te leren kennen dan Midgard, maar nu ze dat wel heeft gedaan, wil ze maar één ding: terug. Alles wat ze liefheeft is in Midgard, haar familie, haar vrienden en haar mate. Ze is een gestrand in een vreemde en nieuwe wereld en ze moet alles inzetten om zichzelf terug naar huis te krijgen. Maar dat is niet gemakkelijk als je niet weet wie je kan vertrouwen.

Hunt Athalar bevindt zich in een diep dal, een van de diepste ooit. Na een paar korte maanden waarin hij alles had wat hij ooit wilde, is hij terug in de kerkers van de Asteri, beroofd van zijn vrijheid en met geen enkel idee over hoe het Bruce vergaat. Hij wil haar heel graag helpen, maar dat kan pas als hij aan de Asteri weet te ontsnappen.

Een sexy vervolg in de Crescent City serie.

Licht in vlam – Jennifer Armentrout

Verschijningsdatum: 30-1-2024

De limited edition 1e druk van Licht in de vlam verschijnt in Limited Edition met kleur op snee, fanart op de schutbladen en bijpassende boekenlegger. Op = op!

‘Licht in de vlam’ van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel in de succesvolle fantasy-serie Flesh- & Fire, die zich afspeelt in de wereld van de Blood & Ash-serie.

Sera wil niets liever dan een einde maken aan het vreselijke bewind van koning Kolis. wanneer de oergod van de dood, Nyktos, een plan heeft om Kolis uit te schakelen, heeft hij de hulp van Sera nodig. Waar Sera echter niet op zit te wachten, is de passie die tussen hen beiden ontstaat. Ze weet dat ze niet verliefd mag worden op Nyktos, zeker niet nu de toekomst weer open ligt. Ondertussen neemt de dreiging van Kolis echter rap toe en heeft ze Nyktos hard nodig.

Neem ook eens een kijkje in de blog over de limited edtions van november!


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: