Limited Editions: November!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Joejoe, het is alweer november! Ook in deze maand verschijnen er weer een aantal ONTZETTEND mooie en langverwachte nieuwe edities van onze lievelingsboeken. Ik trap natuurlijk af met Iron Flame, want daar kijk ik zelf toch wel het meeste naar uit. Nog maar een paar weekjes wachten….

Iron Flame – Rebecca Yarros (Engelstalig)

Verschijningdatum: 7 – 11 – 2023

Het vervolg op Fourth Wing.

The first year is when some of us lose our lives. The second year is when the rest of us lose our humanity.

Iedereen had verwacht dat Violet Sorrengail het eerste jaar op Basgiath niet zou overleven. Violet zelf ook niet.

Nu begint de echte training en Violet vraagt zich af hoe ze zich hier doorheen gaat slaan. Het is niet alleen vreselijk wreed, maar het is ook ontworpen om te rijders te testen op hun mogelijkheid om pijn te verdragen, wat hun lichamen aan kunnen. De nieuwe vice-commandant heeft het zijn missie gemaakt om Violet precies te laten inzien hoe machteloos ze is, tenzij ze de man verraadt van wie ze houdt.

Hoewel het lichaam van Violet misschien zwakker en fragieler is dan dat van de rest, ze is wel slim en ze heeft een ijzeren wil. De staf vergeet daarnaast de belangrijkste les die ze op Basgiath geleerd heeft: drakenrijders maken hun eigen regels.

Maar een voornemen om het jaar te overleven zal dit jaar niet genoeg zijn.

Violet weet welk geheim er eeuwenlang verscholen heeft gelegen op Basgiath en niets, zelfs drakenvuur niet, zal genoeg zijn om ze te redden.

€28,99
Bol.com
€30,29
11 nieuw vanaf €30,29
Prijs gecheckt op 8 juli 2024 21:34
Amazon.nl

Murtagh – Christopher Paolini (Engelstalig én Nederlandstalig)

Verschijningsdatum: 7 – 11 – 2023

De Nederlandse hardcover van het vijfde deel in de Eragonserie verschijnt in november. Een verhaal over een van de favoriete personages uit de boeken: Murtagh.

De wereld is geen veilige plaats meer voor drakenrijder Murtagh en voor zijn draak Thorn. De duistere koning is afgezet en de gevolgen hiervan zijn onontkomelijk. Murtagh en zijn draak worden gehaat door de samenleving vanwege hun (onvrijwillige) rol in het eerdere schrikbewind en ze worden verstoten.

In het hele land gonst het van de gesprekken over de boze grond en de geur van zwavel in de lucht. Murtagh vermoedt dat er kwaad in de lucht hangt. Hij start een epische reis door onbekend gebied en hij moet ieder wapen inzetten om een mysterieuze heks te verslaan, die veel meer geheimen bezit dan werd vermoed.

€14,99
Bookspot.nl
€22,99
€38,95
8 nieuw vanaf €22,99
27 tweedehands vanaf €16,62
Prijs gecheckt op 8 juli 2024 21:34
Amazon.nl

Vengeance of the Pirate Queen – Tricia Levenseller (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 7 – 11 – 2023
Let op: dit boek komt uit de VS! Het kan daarom 1-2 weken duren voor je het in huis hebt.

Pirates of the Caribbean meets The Mummy in Vengeance of the Pirate Queen. Het boek volgt Sorinda en is een absolute must-read voor alle fans van pittige heldinnen en meeslepende romantiek.

Je kan niet bang zijn voor het donker als je zelf het monster bent dat zich erin verschuilt. Als moordenaar in dienst van de piratenkoningin is Sorina verrast wanneer Alosa haar nieuwe taak bekend maakt: als kapitein meevaren op een reddingsmissie. Helaas is Kearan haar eerste matroos. Hij mag dan wel een uiterst geschikte zeeman zijn, Sorina vindt hem vooral heel erg irritant. Helaas zijn er maar weinig plekken aan boord waar ze zich voor hem kan verschuilen.
Wanneer de bemanning in gevaarlijke wateren komt en onderweg ook dodelijke zeemonsters treft, wekken ze per ongeluk de King of the Undersea, een wezen dat de doden in zijn macht heeft. Hun reddingsmissie wordt al gauw een gevecht om te wereld te redden, maar eerst moet Sorinda ervoor zorgen dat ze zelf geen dode koningin wordt…

De Da Vinci Code – Dan Brown: jubileumeditie (Nederlandstalig)

Verschijningsdatum: 23 – 11 – 2023

In dit tweede deel van de Robert Langdon-serie staat Langdon een nieuw en spannend avontuur te wachten. Dit maal speelt het verhaal zich af in Parijs: Robert mist een afspraak met de conservator van het Louvre omdat deze kort voor zijn bezoek vermoord blijkt te zijn. Langdon lijkt de hoofdverdachte omdat de conservator vlak voor hij stierf de naam van Robert Langdon in bloed op de grond schreef. Robert krijgt hulp van agente Sophie Neveu om zijn onschuld te bewijzen en om uit te zoeken wie er wel achter deze moord zit. Langdon beseft zich al gauw dat de dode conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die wijzen naar werken van Leonardo Da Vince. Samen met Sophie Neveu begint zijn speurtocht naar de moordenaar, maar de politie zit hem op de hielen…

Nu in een speciale uitgave met een luxe nieuw jasje en gerafeld boekblok!

To Kill a Shadow – Katherine Quinn (Engelstalig)

Verschijningsdatum: 28 – 11 – 2023

Let op! Deze editie komt uit de VS. Het kan daardoor langer duren voor je het in huis hebt!

Jude Maddox weet niets van liefde of van licht. Het enige dat hij kent is zijn schimmige plicht als Hand of Death. Hij moet de Knights of The Eternal Star naar een land leiden waar nachtmerries heersen en waar hun een gegarandeerde ondergang wacht. Wanneer hij haar ziet – een jonge vrouw met wil haar, amberkleurige ogen met daarin een uitdagende blik, snel als een schaduw – voelt hij hoe zijn bloed warm wordt.

De andere Knights vrezen hun dodelijke commandant, met zijn harde en meedogenloze inborst. Kiara Frey ziet alleen maar een leider, een man die weet hoe hij moet overleven. Net als zij. Maar naar hem verlangen is net zo verraderlijk als de schaduwen zelf, en net zo verleidelijk.

Het koninkrijk staat op het punt van instorten en de Knights moeten afreizen naar het duistere hart van het land om daar de geheimen te ontrafelen van de schaduwen, waar het kwaad op ze zal jagen en zich zal voeden met hun vlees en hun geest.

Ze hebben geen keuze, wie niet vecht tegen het kwaad, wordt het kwaad…

€17,99
€21,00
11 nieuw vanaf €17,99
5 tweedehands vanaf €12,73
Prijs gecheckt op 8 juli 2024 21:34
Amazon.nl
€17,99
Bol.com

Dodelijk dilemma – Stephen King (Nederlandstalig)

Verschijningsdatum: 30 – 11 – 2023

In Dodelijk dilemma komt jonge docent John Smith in een coma te liggen van ruim vier jaar na een heftig auto-ongeluk.

ZIjn vrienden en familie hebben eigenlijk de hoop al opgegeven, maar het leven gaat door. En dan gebeurt wat niemand meer verwachtte: John wordt wakker. De wereld is ondertussen heel erg veranderd en John ontdekt dat ook hij is veranderd: wanneer hij iemand aanraakt is hij in staat het verleden en de toekomst van die persoon te zien. Deze nieuw ontdekte gave maakt hem bang en hij wil eigenlijk niets liever dan een normaal leven leiden. Wanneer hij een politicus ontmoet, krijgt John echter de kans om een grote ramp te voorkomen: zal hij zichzelf opofferen om op die manier het leven van miljoenen anderen te redden? Wie zal hem ooit geloven?

Deze limited edition bevat prachtig artwork aan binnen- en buitenzijde van het omslag, alsook een bedrukt boekblok.

Heb je alle Limited Editions van oktober al?


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: