My Life With the Walter Boys – bekend van Netflix

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Bekend van Netflix!

Jackie heeft een perfect leven: ze komt uit een rijk gezin, ze kan het goed vinden met haar ouders en haar zusje. Ze doet het goed op school, ze woont in een mooi appartement in New York, ze heeft alles onder controle. Haar toekomst is uitgestippeld en ze is hard bezig om die te verwezenlijken.

Maar wanneer op een dag haar ouders en haar zusje omkomen in een verkeersongeluk, blijft Jackie helemaal alleen achter. Haar moeders beste vriendin van vroeger, blijkt haar voogd. Jackie kent deze vrouw helemaal niet, bovendien moet ze het bruisende New York achterlaten en vertrekken naar Colorado.

Wanneer Jackie bij de Walterfamilie aankomt, blijkt de overstap nog ingewikkelder dan ze al had verwacht, Katherine en George blijken al twaalf kinderen te hebben, waarvan elf jongens. Het huis is vol, luid, chaotisch. Precies alles waar Jackie niet van houdt. Hoe kan Jackie ervoor zorgen dat ze bij de familie past terwijl ze ook de beloftes aan haar ouders in ere houdt? En hoe kan Jackie tijd hebben voor liefde, terwijl er juist zoiets ergs in haar leven is gebeurd?

My Life With the Walter Boys in de winkel bekijken

Over de auteur

Ali Novak is geboren en opgegroeid in Wisconsin. Ali Novak heeft prijzen gewonnen met haar boeken voor jongvolwassenen. My Life With The Walterboys was haar debuut. Ze is op haar vijftiende al met dit boek begonnen.

Naast schrijven is Ali Novak graag met haar man op reis en leest ze graag fantasyboeken.

Nu te zien op Netflix


Probeer ook eens

Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han

Check & Mate – Ali Hazelwood

De zon is ook een ster – Nicola Yoon

Informatie en beoordeling

Titel: My Life With The Walter Boya

Genre: Roman, YA

Auteur: Ali Novak

Uitgave: 1

Uitgeverij: Firereads

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 1 August 2023

ISBN: 9781464218446

Aantal pagina's : 388

  • Het verhaal gaat steeds in kringetjes rond en rond...
2

Review

Voordat ik het boek las, had ik de serie al gezien. Ik was me er in eerste instantie niet van bewust dat het een boek was, anders houd ik liever een andere volgorde aan. Maar evenals in de serie, vond ik de hoofdpersoon Jackie in het boek even irritant. Het ongeluk van haar ouders is heel erg naar de achtergrond verdwenen, daar wordt maar zeer zelden naar gerefereerd. De nadruk ligt op een driehoeksverhouding tussen Jackie en twee van de Walter Boys. Ik kan hier niet te veel over zeggen zonder ook het verhaal al weg te geven, maar ik vond het personage van Cole bloedstollend frustrerend. Jackie maakt gekke keuzes, allemaal onnodige drama. Het boek is bovendien niet echt heel goed geschreven. Ik zou zeggen: leuk voor aan het strand, of bij het zwembad, maar heb er vooral geen hoge verwachtingen van.


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: