Nala’s wereld recensie: meeslepend en hartverwarmend

Nala’s wereld
€11,99
Prijs gecheckt op 13 februari 2024 18:24
Amazon.nl
€11,99
Ebook.nl

Nala’s wereld gaat over een buitengewone vriendschap tussen mens en kat en een wereldreis op de fiets. In Nala’s wereld lees je het hartverwarmende verhaal van Dean en Nala’s vriendschap en hun avonturen onderweg.

Nala’s wereld samenvatting

Dean Nicholson besluit een wereldreis te willen maken per fiets. Hij start vanuit Schotland, waar hij vandaan komt. Samen met een vriend gaat hij vol goede moed op pad. Al gauw ontdekt de vriend dat dit toch meer is dan hij had verwacht en hij besluit terug te keren waardoor Dean alleen verder moet. Deze eenzaamheid duurt niet lang want wanneer Dean op een bergpaadje tussen Montenegro en Bosnië een kleine kitten vindt, besluit hij haar mee te nemen. Na een bezoek aan de dierenarts en een periode van rust waarin de verwaarloosde kitten kan aansterken en herstellen, gaat de reis verder: samen.

Nala’s wereld in de winkel bekijken

Over de auteur

Dean Nicholson is geen schrijver, maar een reiziger. Hij heeft het boek Nala’s wereld samen geschreven met Garry Jenkins (die ook heeft geholpen met het boek over Bob de straatkat).
Dean is actief op de sociale kanalen onder het account: 1bike1world waarop hij de avonturen van hem en Nala documenteert. Door de grote bekendheid die hij door Nala heeft gekregen, is hij in staat veel geld op te halen. Hij doneert dit aan de verschillende goede doelen die hij onderweg tegenkomt en kiest bewust voor de kleinere en meer onbekende instellingen die het geld hard nodig hebben en goed zullen inzetten.

Nala’s wereld beoordeling

Titel: Nala's wereld

Genre: Waargebeurd, dieren, reizen

Auteur: Dean Nicholson

Uitgave: 1

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Boekerij

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 26 January 2021

ISBN: 9789022590164

Aantal pagina's : 285

  • Hartverwarmend
3.5

Summary

Drie dingen die waar ik van hou die samenkomen: katten, reizen en lezen. Een perfect boek over een hartverwarmende relatie tussen een man en een kat. Het is losjes geschreven, pakkend, en meeslepend.

Pluspunten

  • Meeslepend
  • Hartverwarmend

Minpunten

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.