Nieuwe Nederlandse vertalingen die in april uitkomen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De Nederlandse vertaalmachine staat niet stil! Ook in april komen er weer een heleboel mooie Nederlandse vertalingen uit. Ik heb er hier vijf op een rijtje gezet.

Twisted Lies – Ana Huang

Verschijnt 04-04-2024

Het vierde deel uit de Twisted-serie.

Hij zou alles doen om haar te veroveren… zelfs liegen.

Christian Harper is levensgevaarlijk. Hij heeft geen moreel kompas en hij gelooft niet in de liefde. Toch kan hij geen weerstand bieden tegen de vrouw die onder hem woont. Wanneer hij een kans krijgt om toenadering te zoeken, verbreekt hij zijn eigen regel: laat nooit iemand dichtbij je komen.

Ieder monster heeft een zwakte, deze vrouw is de zijne…

Stella Alonso is voor velen een bekend gezicht doordat ze influencer is. Toch zijn er maar weinig mensen die haar écht kennen. Ze is verlegen maar lief en bang om haar hart te laten breken. Wanneer ze door een speling van het lot recht in de armen van de gevaarlijkste man die ze ooit zal kennen wordt gedreven, besluit ze zich voor een keer eens niet te verstoppen.

Terwijl hun liefde opbloeit, probeert Christian zijn leugens verborgen te houden. Want als de waarheid aan het licht komt, zou die weleens alles kapot kunnen maken.

Illusie – Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Verschijnt 08-04-2024

Het spannende slot van de Vincent en Mina-trilogie!

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. In Stockholm worden menselijke botten gevonden in de metro. Het skelet blijkt van een hooggeplaatste financier. Het team van Mina Dabiri is nog altijd niet over het incident van de voorgaande zomer heen, dat ervoor zorgde dat ze een collega verloren. Ze roept de hulp in van Vincent Walder, mentalist, om de zaak op te lossen. Wat is er aan de hand in de tunnels van Stockholm? En wie heeft het op de minister gemunt?

De terugkeer van Rachel Price – Holly Jackson

Komt uit op 09-04-2024

Lights. Camera. Lies.

Bel leeft al haar leven helen in de schaduw van de mysterieuze verdwijning van haar moeder, zestien jaar geleden. Rachel Price verdween en de jonge Bel was getuige, ze kan het zich alleen niet herinneren: ze was pas twee jaar oud. Rachel is weg en er wordt aangenomen dat ze niet meer leeft. Bel wil niets liever dan door met haar leven.

Maar de zaak wordt opnieuw uit het stof getrokken wanneer de familie Price akkoord gaat met een true crime documentaire. Bel kan niet wachten tot het filmen klaar is en dat haar leven weer normaal wordt. Maar dan gebeurt het onmogelijke: Rachel Price keert terug en het leven zal nooit meer normaal zijn.

Het verhaal van Rachel over wat er met haar is gebeurd is ongelooflijk. Ongelooflijk omdat Bel er niet zeker van is dat het waar is. Maar als Rachel liegt, waar is ze dan al die tijd geweest? Kan het zijn dat ze gevaarlijk is? Terwijl de camera’s nog draaien probeert Bel uit te vinden waarom haar moeder nou eigenlijk echt is teruggekomen uit de dood.

Ziel van As en Bloed – Jennifer Armentrout (Bloed en as #5)

Verschijnt op 10-04-24

Door een speciaal ritueel zal Poppy in een oergodin veranderen. Hiervoor moet ze eerst een diepe slaap doormaken en niemand weet hoe land dit zal duren.

Cas is als de dood om Poppy kwijt te raken. Ondertussen ontwaken de goden om hen heen en maken ze zich klaar voor de volgende oorlog. Cas besluit dat tegen haar praten het enige is dat hij kan doen en haar helpen herinneren aan de reis die ze samen hebben gemaakt. Alleen zijn herinneringen kunnen haar redden…

Game Over – Mark Greany

Verschijnt op 10-04-2024

Game Over is het derde deel in de veelgeprezen spionagethrillerserie The Gray Man van Mark Greaney. Nu ook een hit op Netflix!

Court Gentry, ook wel bekend als ‘The Gray Man’ is de perfecte moordenaar. Hij laat geen enkel spoor achter. Maar wanneer hij door zijn collega’s van de CIA wordt verraden, heeft hij geen andere keuze dan zich tegen hen te keren om zijn eigen huid te redden.

Court vindt zijn toevluchtsoord in de Amazone. Zijn verleden haalt hem echter in wanneer een Russische crimineel hem weet te vinden en uit is op wraak. Court moet een weg vinden door de jungle om de enige persoon die hij vertrouwt te kunnen bereiken, maar hij is niet op tijd…

Things We Left Behind – Lucy Score

Verschijnt 17-04-2024

Things We Left Behind is het derde deel in de Knockemout-serie, na Things We Never Got Over en Things We Hide From the Light.

In Things We Left Behind lezen we het verhaal van Sloane en Lucian. Lucian is een slanke, gespierde en indrukwekkende man. Hij is vastbesloten om da familienaam in ere te herstellen, na de schade die zijn gewelddadige vader heeft toegebracht. Iedere minuut van de dag is Lucian druk met zijn bedrijf, zijn imperium. Hoe meer geld en macht hij vergaart, hoe veiliger hij zich voelt.

Behalve als het aankomt op de pittige bibliothecaresse.

Hoewel ze door een duister geheim uit hun jeugd met elkaar verbonden zijn, kunnen ze elkaar niet luchten of zien. Sloane vertrouwt Lucian voor geen cent. Tot een dag dat hun geruzie ineens leidt tot voorspel en er vlammen opkomen die niet meer gedoofd kunnen worden.

Sloane kan niet wachten om een familie te beginnen. Lucian wil niet eens over dat idee nadenken. Ze zitten vast.

Maar wanneer Lucian leert dat hij Sloane niet kan verlaten, zweert hij alles te doen om haar te beschermen, tegen iedere prijs…

Het spel van de duivel – Tahereh Mafi (Alizeh #3)

Verschijnt op 25-04-2024

Het derde deel in de Alizeh-trilogie!
Tahereh Mafi is bekend van de Shatter Me-boeken.

Wanneer Alizeh eindelijk is gearriveerd in Tulan om daar te trouwen met de opvliegende koning Cyrus, begint de twijfel toe te slaan. De verschrikkelijkste verhalen doen de ronde over deze man, maar hoe meer ze probeert hemuit de weg te gaan, hoe sterker de aantrekkingskracht lijkt te worden. Maar dan komt ook de prins Kamran aan in Tulan die nog op wraak zint. Zal hij Alizeh en haar toekomstige man in gevaar brengen?

Love at First Knight – Megan Clawson

Verschijnt 30-04-2024

Love at First Knight is een heerlijke nieuwe romcom van BookTok-fenomeen Megan Clawson.

Daisy is niet in de juiste tijd geboren, althans, daar is ze zelf van overtuigd. Wanneer ze een vakantiebaantje weet te bemachtigen bij de Tower of London, heeft ze het gevoel meer op haar plaats te zijn.

Theodore ‘Teddy’ Fairfax is volgens zijn familieleden het spoor bijster. Ooit was hij lid van de koninklijke familie maar nu werkt hij (weliswaar met tegenzin) bij de Tower of London. Maar stiekem wil hij nergens liever zijn.

Wanneer Daisy bijna haar baan kwijtraakt door de schuld van Teddy, verklaart ze hem de oorlog. Maar terwijl de strijd woedt, ontdekken ze dat ze eigenlijk allebei een beetje verloren zijn en dat er misschien wel een klein beetje liefde op zou kunnen bloeien tussen de twee….


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: