Ruthless Vows (Letters of Enchantment #2)

€17,30
Bol.com
€17,50
Bol.com

Ruthless Vows is het vervolg op Divine Rivals. Dit is tevens het laatste deel.

In Ruthless Vows is Iris Winnow is weer thuis, gewond en met een gebroken hart. De oorlog is nog lang niet voorbij. Roman wordt vermist en de stad Oath blijft hangen in een status van ongeloof en onwetendheid. Als Attie en Iris een nieuwe kans krijgen om terug te gaan naar het front en verslag te doen van de bewegingen van Dacre, pakken ze die kans beiden maar wat graag. Opnieuw trekken ze westwaarts, ondanks de woede en de wetenschap dat het slechts een kwestie van tijd is voor het conflict de onvoorbereide stad bereikt.

Roman ontwaakt in de onderwereld van Dacre. Hij heeft geen herinneringen meer, hij weet niet wie is hij of wie hij is geweest. Er wordt hem verteld dat zijn herinneringen terug zullen komen maar dat hij ondertussen aan de slag kan als verslaggever voor Dacre. Roman is achterdochtig maar het fascineert hem ook. Wanneer hij een mysterieuze penvriendin ontdekt, moet Roman al gauw een beslissing maken: kiest hij de kant van Dacre of zal hij de god die hem genezen heeft verraden?

Wanneer de dagen donkerder worden zullen zowel Iris als Roman hun harten moeten riskeren om de toekomst van het land te redden en de oorlog te doen stoppen.

Ruthless Vows in de winkel bekijken

Over de auteur

Rebecca Ross is opgegroeid in Georgia waar ze fervent lezer was en altijd op zoek naar het portaal uit Narnia. Deze zoektocht leidde haar naar de universiteit van Georgia waar ze Engels studeerde. Voordat ze echt haar schrijversdroom durfde na te jagen, heeft ze als schoolbibliothecaresse gewerkt.
In 2014 kreeg ze een openbaring waarin ze zichzelf als oude vrouw zag, aan het einde van een leven waarin ze het schrijven geen kans had gegeven. Deze spijt heeft ertoe geleid dat ze haar droom weer voorop stelde en begon aan een boek. Dit deed ze in eerste instantie naast een fulltime baan en al gauw was een boek geschreven. In januari 2015 begon ze met het schrijven van The Queen’s Rising, een boek dat haar leven zou veranderen. Ze werd een bestsellerauteur voor zowel jongeren als volwassenen, haar boeken zijn vertaald in dertien talen en beereiken lezers over de hele wereld.

Divine Rivals is haar meest bekende boek. Ruthless Vows is het vervolg.

Informatie en beoordeling

Titel: Ruthless Vows

Genre: fantasy

Auteur: Rebecca Ross

Uitgave: 1

Bindwijze: Hardcover

Uitgeverij: Magpie

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 4 January 2024

ISBN: 9780008588229

Aantal pagina's : 432

  • Het is precies zoals het had moeten zijn.
5

Review

Wat een heerlijk boek. Dit boek zal je oppakken en pas neerleggen als het weer uit is. Per direct ben je weer midden in het verhaal, ondanks een pov van een nieuw personage. De interesse is hierdoor direct gewekt en vanaf daar is het gewoon meegaan met de stroming. Een stabiel tempo met een versnelling aan het einde. Een mooi afgerond verhaal. Het is precies zoals het had moeten zijn. Na het lezen van het eerste deel had ik uiteraard verwachtingen voor het vervolg; die zijn waargemaakt, zonder dat ik zelf precies wist wat ik had willen lezen. Echt een heel fijn boek dat zeer in de gevoelssfeer zit: het verhaal is heel prima, maar het succes zit hem in het oproepen van de sfeer, de gevoelens, de emoties. Zeer geslaagd!

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.