So Many Pages summer book box: accidentally in love

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wat is So Many Pages?

So Many Pages staat eigenlijk voor alles wat met YA boeken te maken heeft. Het assortiment is samengesteld uit alleen de beste Young Adult boeken, zowel Engelse als Nederlandse.

Het is een abonnement waarbij je iedere maand een toffe boekenbox thuisgestuurd krijgt. Je kan kiezen uit een abonnement waarbij je alleen het boek ontvangt, of een abonnement waarbij je de hele box krijgt. Iedere box is gevuld met exclusieve goodies, een artprint die speciaal bij het boek hoort en er zit een brief van de auteur bij. Alles binnen het thema van het boek!

So Many Pages is ook een platform waar je limited editions kan (voor)bestellen, waar je losse boeken kan kopen en waar je ook exclusieve boekengeschenken kunt uitzoeken!

Spreekt een abonnement je niet zo aan of wil je liever eerst eens kijken wat het precies inhoudt? Het is bij So many Pages ook mogelijk om een losse box te bestellen. Je kan dan natuurlijk het risico lopen dat de speciale edities van zeer gewilde boeken al uitverkocht zijn, maar het is wel een perfecte manier om eens een box te proberen!

Naast Nederlandse boxen zijn er ook Engelse boxen beschikbaar. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Wat is Young Adult?

Letterlijk vertaald zijn dit boeken voor jong volwassenen. Binnen dit kader vallen verschillende genres. YA duidt dus op een leeftijdscategorie en een doelgroep en niet zozeer op een type boek. Het is daarom officieel geen genre op zich. In deze boeken staan de ervaringen en problemen van jongvolwassenen centraal. Veel jongeren herkennen zichzelf in deze boeken. YA is daarom niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekenwereld! Zeker onder de #booktokkers zijn YA-boeken razend populair!

So many pages

Iedere maand

So Many Pages zoekt iedere maand het mooiste, spannendste nieuwe Young Adult boek voor jou uit en selecteert daar minimaal vijf passende geschenken voor. De boeken zijn altijd in het Nederlands geschreven, maar kunnen wel vertalingen zijn van Engelse boeken. De boeken zijn altijd vers van de pers! Het boek dat jij in jouw box vindt, is dus de maand ervoor uitgebracht. So Many Pages is altijd bezig met het bijhouden van de nieuwste boeken, zodat jij iedere maand een nieuw verhaal kunt ontvangen.

So Many Pages werkt veel samen met uitgeverijen, waardoor het mogelijk is dat je vrijwel altijd een gesigneerd exemplaar ontvangt! De meeste uitgeverijen zijn heel enthousiast om een boek in een van de boxen te mogen stoppen, en denken dan ook graag mee over de geschenken die bij het boek zouden kunnen passen. De auteur en de uitgever schrijven een begeleidende brief, die je ook in de doos zal terugvinden.

So many pages

Thema

Wanneer het boek is uitgezocht, wordt er altijd gekeken naar een verbindend thema. Dit thema wordt al eerder bekend gemaakt, om zo alvast de spanning een beetje op te voeren: welk boek zal je straks in jouw brievenbus aantreffen? De goodies die in jouw doos zitten, passen altijd bij het uitgekozen thema. Het mooiste is: deze goodies zijn vrijwel altijd exclusief gemaakt voor So Many Pages! Nergens anders te krijgen dus, echte collector’s items.

Nergens aan vast

Veel mensen (ik ook!) vinden het vervelend om zich vast te leggen. Je sluit een abonnement af waar je vervolgens nooit meer van los komt. So Many Pages weet dat lezers dit niet fijn vinden en doet daarom helemaal niet moeilijk. Als jij het toch zat raakt om maandelijks zo’n toffe box te ontvangen, kan jij dit abonnement heel gemakkelijk weer opzeggen.

So many pages

Summer Book Box: Accidentally in Love

Naast Nederlandstalige boxen kan je dus ook Engelstalige boxen bestellen bij So Many Pages. Ik mocht de Summer Box proberen! In deze box trof ik aan:

  • Een paperback van: Borrow My Heart
  • Auteursbrief van Kasie West
  • Auteursvideo van Kasie West
  • Bookplate gesigneerd door Kasie West
  • Mok op basis van het thema
  • Annotation guide + booktabs die matchen bij het boek
  • Twee schattige boekenleggers op basis van het thema
  • Borrow my Heart-strandbal
  • Zomers stickervel
  • Heerlijke icetea door @mymomentsnl

Borrow My Heart

Wren is een controlfreak. Ze houdt zichzelf aan haar eigen regels en ze vindt het nog fijner als de wereld om haar heen ook volgens deze regels werkt. Maar wanneer een jongen genaamd Asher de deur van haar favoriete koffietent binnenstapt, gooit ze al haar eigen regels overboord.

Asher is leuk en charmant en hij wordt gecathished op het moment dat ze hem leert kennen. Hij wacht vol spanning op de dame die hij online heeft leren kennen, maar die niet komt opdagen. Wren besluit hem te helpen, omdat Ashers vriend hem hiermee aan het pesten is. Wren doet zich voor als de mysterieuze online vriendin, om zo Asher te redden uit deze beschamende situatie. Opeens is ze dus aan het fake daten met Asher, een jongen waar ze niets van weet, een totale vreemde. Maar het is geweldig! Het duurt dan ook niet lang voordat Asher ervoor zorgt dat ze nog meer van haar eigen regels breekt, maar zal hij haar vergeven als ze bekent niet te zijn wie ze zegt te zijn? Wren is er niet zo zeker over…

So many Pages

Over Kasie West

Kasie West heeft al behoorlijk wat YA-boeken geschreven, allemaal hedendaagse romance. Ze woont in centraal Californië, samen met haar man en haar vier kinderen. Ze gaat graag naar het strand, zeker als het in de zomers heet is in Californië, maar schrijven is haar eerste liefde.


Kasie is geboren op 23 oktober in Californië. Haar vader was in de Airforce, dus ze is op de basis daar ter wereld gekomen. Haar eerste plan was om lerares te worden en daar heeft ze ook een diploma in behaald. Maar toen leerde ze haar man kennen en daarmee kreeg ze vier kinderen. Ze bleef thuis om voor deze kinderen te zorgen, dat was haar droom. Terwijl ze daarmee bezig was, begon ze met schrijven. Eerder wist ze nog niet dat ze dit zo leuk zou gaan vinden, maar toen ze eenmaal begonnen was, kon ze niet meer stoppen. Ze vond het wel altijd heerlijk om te lezen.
Haar eerste boek, Pivot Point, is uitgebracht in 2013.

Meer weten?

Bekijk dan ook eens onze blog over de oktoberbox of de julibox!


Categorie: Informatie

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: