Thieves’ Gambit – De Dievenspelen

€13,99
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 16:27
Amazon.nl
€21,99
Bol.com

Voor de fans van The Hunger Games, Ocean’s Eleven, The Inheritence Games!

Rosalyn Quest draagt een legendarische achternaam. Haar familie bestaat uit meesterdieven. Ze is opgegroeid met één hele belangrijke regel: je mag niemand vertrouwen. Hoewel Rosalyn haar naam eer aan doet, ziet ze zelf liever een andere toekomst voor zich. Maar zal het haar lukken om te ontsnappen aan haar achtergrond? Wanneer haar moeder wordt gekidnapt is er maar één manier om haar terug te krijgen: ze moet de Dievenspelen winnen. Een strijd op leven en dood waar alleen de allerbeste oplichters voor worden uitgenodigd. De hoofdprijs: een wens in vervulling laten gaan. Het is alles op niets. Om haar moeder terug te kunnen krijgen, moet ze dus winnen. Dat betekent dat ze al haar tegenstanders, inclusief haar aartsrivale, moet verslaan. Er kan er tenslotte maar één winnen…

Wie is de beste dief van de wereld? Lees het in Thieves’ Gambit!

Thieves’ Gambit – De Dievenspelen in de winkel bekijken

Over de auteur

Kayvion Lewis is een YA-auteur die graag schrijft over intense ontsnappingen. Ze werkt al vanaf haar zestiende met jongeren in de bibliotheek. Als ze niet aan het schrijven is, probeert ze het liefst escaperooms om zelf te kunnen ontsnappen of trekt ze graag de bergen in. Hoewel ze oorspronkelijk uit Louisiana komt en haar familie ook op de Bahama’s woont, is ze regelmatig te vinden in New York.

Thieves’ Gambit heeft behoorlijk wat aandacht gekregen op Tiktok.

Informatie en beoordeling

Titel: Thieves' Gambit - De Dievenspelen

Genre: YA

Auteur: Kayvion Lewis

Uitgave: 1

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Harper Collins

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 26 September 2023

ISBN: 9789402713848

Aantal pagina's : 368

  • Vlot, pakkend, slim.
3.5

Review

Een spannend en vlot geschreven boek dat vol actie zit. Slimme trucs, liegen en bedriegen, elkaar aftroeven. Je rolt als lezer van de ene in de andere uitdaging, je vliegt naar verschillende (exotische) locaties, interessante opdrachten, veelzijdige personages. Dit is gewoon een top verhaal. De filmrechten zijn verkocht dus de verfilming zal niet lang op zich laten wachten en ik snap precies waarom. Dit boek trekt werkelijk als een film aan je voorbij.

Een makkelijk te lezen boek dat vol actie zit. Echt een aanrader!

banner

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.