Things We Hide From the Light – Knockemout #2

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Things We Hide from the Light is de titel van zowel de Engelse als de Nederlandse editie!

In dit tweede deel in de Knockemout-serie focussen we ons op Nash, de broer van Knox.
Nash is niet zichzelf sinds de gebeurtenissen uit het eerste deel. De kogels hebben een aardig gat geslagen in zijn zelfvertrouwen en zijn levenslust en het feit dat de dader nog steeds vrij rondloopt, helpt daar niet bij. Waar Nash totaal niet op zit te wachten is de aanwezigheid van Lina Solevita; een slimme dame die niet op haar mondje gevallen is. Maar of hij het nou wil of niet, door Lina voelt Nash weer dingen waarvan hij niet meer had durven dromen.

Lina is op een missie. Zodra ze haar doel heeft bereikt, zal ze haar spullen pakken en het stadje weer verlaten. Maar Knockemout heeft andere plannen. Al snel ontdekt ze dat ze is opgenomen in het sociale leven van dit dorpje: oppassen op een hondje, het passen van bruidsjurken en luisteren naar hoe de aantrekkelijke Chief of Police in de douche bezig is.

Wanneer Nash achter de geheimen van Lina komt, zet dit hen hele vriendschap op zijn kop. De vonken vliegen over en weer en geen van beiden weet nog het verschil tussen liefde en haat.

Things We Hide from the Light in de winkel bekijken

Over Lucy Score

Lucy Score is een grote bekendheid op Booktok en Instagram. Things We Never Got Over is volledig gehyped en de exemplaren zijn niet aan te slepen.

Lucy groeide op in een familie die benadrukte dat de eettafel een plek was om aan te lezen. Ze heeft haar diploma in journalistiek gehaald. Ze is momenteel fulltime schrijfster. Ze woont met haar man en kat in Pennsylvania.

Meer boeken van Lucy Score kun je hier vinden. Haar meest populaire boeken zijn toch wel de Knockemout-boeken:

  1. Things We Never Got Over
  2. Things We Hide From the Light
  3. Things We Left Behind

Informatie en beoordeling

Titel: Things We Hide From The Light

Genre: Roman

Auteur: Lucy Score

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Hodder

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 21 February 2023

ISBN: 9781399713771

Aantal pagina's : 592

  • In één dag uitgelezen.
4

Review

Heerlijk romantisch maar wel heel veel gelijkenissen met het eerste deel uit de serie. Dat vond ik toch echt wel jammer. Inhoudelijk vond ik dit een beter verhaal, de dialogen waren veel minder tenenkrommend dan in Things We Never Got Over (of misschien begin ik te wennen aan de schrijfstijl van Lucy Score?). Ik vond het fijn dat er een doorlopende verhaallijn op de achtergrond ligt, maar naar mijn smaak had daar meer aandacht aan kunnen worden gegeven. Ook voor dit boek geldt: het had in minder woorden gekund. Doordat de opbouw zoveel gelijkenissen kent met het eerdere deel, is het verhaal ook behoorlijk voorspellend. Dit was ook wel weer rustgevend aan de andere kant, want je weet dat het allemaal heus goed komt. Lina is een leukere hoofdpersoon dan Naomi was; ik hou wel van een FMC met een beetje pit! Het stukje over het redden van een hondje heeft ook echt wel een extra ster opgeleverd.


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: