Things We Left Behind: Knockemout #3

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Things We Left Behind is het derde deel in de Knockemout-serie, na Things We Never Got Over en Things We Hide From the Light.

In Things We Left Behind lezen we het verhaal van Sloane en Lucian. Lucian is een slanke, gespierde en indrukwekkende man. Hij is vastbesloten om da familienaam in ere te herstellen, na de schade die zijn gewelddadige vader heeft toegebracht. Iedere minuut van de dag is Lucian druk met zijn bedrijf, zijn imperium. Hoe meer geld en macht hij vergaart, hoe veiliger hij zich voelt.

Behalve als het aankomt op de pittige bibliothecaresse.

Hoewel ze door een duister geheim uit hun jeugd met elkaar verbonden zijn, kunnen ze elkaar niet luchten of zien. Sloane vertrouwt Lucian voor geen cent. Tot een dag dat hun geruzie ineens leidt tot voorspel en er vlammen opkomen die niet meer gedoofd kunnen worden.

Sloane kan niet wachten om een familie te beginnen. Lucian wil niet eens over dat idee nadenken. Ze zitten vast.

Maar wanneer Lucian leert dat hij Sloane niet kan verlaten, zweert hij alles te doen om haar te beschermen, tegen iedere prijs…

Things We Left Behind in de winkel bekijken

Over Lucy Score

Lucy Score is een grote bekendheid op Booktok en Instagram. Things We Never Got Over is volledig gehyped en de exemplaren zijn niet aan te slepen.

Lucy groeide op in een familie die benadrukte dat de eettafel een plek was om aan te lezen. Ze heeft haar diploma in journalistiek gehaald. Ze is momenteel fulltime schrijfster. Ze woont met haar man en kat in Pennsylvania.

Meer boeken van Lucy Score kun je hier vinden. Haar meest populaire boeken zijn toch wel de Knockemout-boeken:

  1. Things We Never Got Over
  2. Things We Hide From the Light
  3. Things We Left Behind

Titel: Things We Left behind

Genre: roman, NA

Auteur: Lucy Score

Uitgave: 1

Bindwijze: Paperback

Uitgeverij: Hodder

Logo uitgever:

Publicatiedatum: 5 September 2023

ISBN: 9781399713795

Aantal pagina's : 580

  • Het beste deel in de serie
4

Review

Dit deel is voor mij het beste deel uit de serie. Alle doorlopende verhaallijnen krijgen een einde, er zat best wel wat humor in dit boek en uiteraard waren de stomende scènes ook hier weer spot-on. Net zoals bij de eerste twee delen had ik aan het begin van het verhaal (zeker de eerste 100 pagina’s) wel weer het gevoel van: pfffff, wat ben ik aan het lezen?? Dit is stalkergedrag 101, hoe is dit romantisch, maar uiteindelijk heb ik toch met plezier het hele boek (in één ruk) uit gelezen.

De mijn-biologische-klok-tikt-trope doet echter NIETS voor mij, dus daarom ben ik niet opgekomen op vijf sterren. Ook vond ik de hele bedreiging-trope een beetje willekeurig. Er is een vast patroon in de boeken van Lucy Score en dat patroon wordt ook in dit derde deel netjes gevolgd. In het leven van een bibliothecaresse was dit echter wel erg ver gezocht dus er had wat mij betreft niet weer een situatie in dit boek hoeven zitten waarin de vrouw in gevaar is en de man zich realiseert dat zij hét voor hem is en hij haar nooit meer laat gaan. Hoewel het toch wel weer heel romantisch was :’)

Al met al was het wel gewoon weer een lekker boek, een perfect zondagboek!


Categorie: Review

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: