Tiktoktips week #10!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Alweer de tiende week dat ik de mooiste en beste tips voor jullie op een rijtje heb gezet. Vandaag een paar oude bekende, maar in een nieuw jasje!

Tiktoktip #1: Het Amerikaanse datingexperiment

Elena Armas is bekend van De Spaanse liefdesleugen (vertaling van The Spanish Love Deception). Dit is de vertaling van ‘The American Roommate Experiment’.

Rosie zitten middenin een vreselijke writer’s block. Tot overmaat van ramp stort ook het plafond in haar appartement in New York naar beneden. Ze mag gelukkig tijdelijk in het huis van haar vriendin Lina logeren, maar dat moet ze wel delen met Lina’s knappe neef, Lucas. Rosie kan echter prima haar concentratie bewaren en haar verliefdheid onder controle houden. Ook als Lucas met niets minder dan een handdoekje om door het appartement loopt…

Tiktoktip #2: A Good Girl’s Guide to Murder – Special edition!

In Little Kilton kent iedereen het verhaal van de populaire en beeldschone Andie Bell die door haar vriendje Sal Singh werd vermoord in haar examenjaar, waarna Sal zelfmoord pleegde.

Vijf jaar later is nog steeds voelbaar welke uitwerking dit op het dorp heeft gehad. Pip heeft zich altijd al afgevraagd wat er nu precies gebeurd is. Ze kiest de zaak als onderwerp voor haar profielwerkstuk en al snel komen er geheimen naar buiten die iemand liever verborgen zou willen houden. Bovendien lijkt het erop dat Pippa wordt tegengewerkt in haar onderzoek. Zou het kunnen zijn dat de echte moordenaar nog in leven is?

Tiktoktip #3: De prins van Trots – Special edition!

Deze Limited edition is het tweede deel in de Koninkrijk der Zonden-serie.

De 1e druk van De Prins van Trots verschijnt met fan art, een dubbelzijdig stofomslag, bedrukt boekblok, kaart op de schutbladen en een bandstempel van het zegel van Huize Trots.

Twee duistere prinsen, één zus. Bedrog met een vleugje wraak. Dit is het Koninkrijk der Zonden.

Emilia heeft haar ziel verkocht om zo de koningin van de Verdorvenen te kunnen worden. Ze reist samen met de charmante prins van Toorn af naar de Zeven Cirkels waar ze in een wereld van verleiding, duisternis en illusie stapt. Ze moet haar hoofd erbij houden om haar zus Vittoria te kunnen wreken. Ze heeft er alles voor over, zelfs een huwelijk met de koning der demonen…

De eerste regel aan het hof is: vertrouw niemand. Emilia voelt zich eenzamer dan ooit, te midden van achterbakse prinsen, luxe, paleizen, verwarrende informatie en tegenstrijdige aanwijzingen. Wie is de moordenaar van haar zus? Kan ze Toorn vertrouwen? Of houdt hij ook geheimen voor haar achter?

Ben je benieuwd welke tips je misschien gemist hebt? Bekijk dan de blog van vorige week!


Categorie: tiktoktips

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: