Tiktoktips week #15!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Welkom bij alweer de vijftiende blog waarin ik de lekkerste tiktoktips bij elkaar op een rijtje zet! Deze week een zeer gevarieerd aanbod dus echt voor ieder wat wils. Deze week heb ik uitsluitend Nederlandstalige boeken uitgezocht!

Tiktoktip #1: Misfit – Elle Kennedy (Nederlands)

Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen…

RJ Shaw krijgt uit het niets te horen dat zijn moeder met een rijke man zal trouwen. Dat betekent voor RJ ook dat hij ineens een gloednieuwe stiefbroer krijgt en dat ze samen naar dezelfde fancy kostschool worden gestuurd. Het dragen van een uniform hoort daarbij. RJ ziet het totaal niet zitten om met een stel rijkeluiskinderen opgesloten te zitten.

De andere jongens blijken nogal bijzonder te zijn. RJ leert Lawson kennen, een jongen die chaos met zich meebrengt waar hij ook komt, en zijn kamergenoot Silas die juist alles volgens de regels doet. Hij doet het zo perfect dat het bijna lijkt alsof Silas een geheim verbergt.

RJ is echter niet van plan om op Sandrover te blijven dus hij neemt zich voor om afstand te bewaren tussen hem en zijn schoolgenoten. Maar dan komt hij Sloane Trescott tegen en ze intrigeert hem direct. Maar Sloane is de dochter van de directeur van Sandrover en dus buiten zijn bereik…

Misfit is een New Adult-boek en het vormt het eerste deel uit de Sandrover Prep-serie!

€6,00
€11,99
Bol.com
€6,99
Bookspot.nl
€18,50
2 nieuw vanaf €18,50
2 tweedehands vanaf €33,60
Prijs gecheckt op 22 mei 2024 11:28
Amazon.nl

Tiktoktip #2: Blauwe plekken – Sidney Raven (18+)

Zilla Jongzeel is juriste. Ondanks haar feministische opvoeding, worstelt Zilla met onderdanige verlangens. Op haar man, acteur Paul Arend, hoeft ze niet te rekenen. Een geheime minnaar lijkt de oplossing. Er volgt een heerlijke periode waarin Zilla krijgt wat ze wil, maar dan verschijnen de foto’s van haar blauwe plekken in een roddelblad. Paul wordt aangewezen als de dader en de media maakt hem genadeloos af. Zilla moet uitleg geven in een talkshow en dat wordt een regelrechte ramp…

Tiktoktip #3: Wat ik wil voor kerst – Catherine Walsh

Molly en Andrew willen met kerst hun familie bezoeken in Ierland. Een grote sneeuwstorm zorgt ervoor dat er geen vliegtuigen kunnen vertrekken. Al tien jaar lang vliegen Molly en Andrew in dezelfde vlucht, ze drinken wijn en praten bij. Een kersttraditie die ze niet willen missen.

Molly heeft zelf eigenlijk niets met kerst terwijl Andrew er gek op is. Ze weet dus hoe belangrijk het voor hem is om met de kerstdagen in Ierland te zijn. Molly doet daarom een belofte: Andrew thuis krijgen, op tijd voor het kerstdiner van zijn moeder. De klikt tikt en het is een onverstandig plan, maar Molly heeft de route uitgestippeld en zolang er geen tegenslagen zijn, zal het haar lukken. Ze weet echter nog niet dat het universum toch echt andere plannen heeft…

Heerlijke feel good!

Benieuwd welke boeken er nog meer trending zijn? Bekijk dan ook eens een van de andere blogs!

tiktoktip

Foto van auteur

Imke

Imke is een echte boekenwurm. Zij leest en verzamelt boeken uit veel verschillende genres. In het dagelijks leven is zij ook docent en vanuit die rol is ze altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste jeugdboeken.
Deel dit artikel op: